Cum poate sa contribuie sedintele laser tag in organizarea unui team building reusit

Cluj - Napoca - 22 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

In momentul in care iti doresti sa aduci productivitatea in cadrul firmei tale la cote mai inalte, cauti tot felul de idei si de solutii. Iar multa lume recomanda organizarea de team building-uri pentru acest lucru. Chiar daca la prima vedere un team building inseamna doar distractie, trebuie spus ca pe termen lung este foarte important ca intre membrii unei echipe sa existe o colaborare cat mai stransa, iar team building-urile au aceasta menire

team building Cluj

team building Cluj

Optiunile pentru organizarea unui team building Cluj sunt foarte numeroase si foarte diversificate. Daca iti doresti ceva inedit, ceva ce poate nu ai mai incercat pentru un team building, atunci poti avea in vedere organizarea unui astfel de eveniment sub forma unor sesiuni de laser tag.

Intro in lumea laser tag-ului

Laser tag-ul este privit din postura unui joc de tip army, iar unii il considera chiar ca fiind un sport prin prisma efortului fizic intens pe care il depun participantii. Fiecare jucator primeste un echipament special reprezentat de o arma cu infrarosu si o vesta special conceputa pentru a capta semnalele cu infrarosu ale armei respective. De asemenea, echipamentul este completat si de o bandana de pus pe cap. Practic vorbim despre o „lupta” non-violenta in care doar semnalul infrarosu „loveste” adversarul.

Sedintele de laser tag sunt organizate in spatii interioare special amenajate sub forma unor adevarate arene pentru ca participantii la acest joc sa intre in atmosfera de lupta. Exista de asemenea si posibilitatea de a juca acest joc in exterior, insa fara efectele speciale ale unei scene amenajate intr-un spatiu interior.

Avantajele sesiunilor de laser tag pentru team building

Daca pana acum nu ai avut in considerare sesiunile de laser tag pentru ideea unui team building Cluj , trebuie spus ca acest joc este recomandat pentru un astfel de eveniment de mai multe aspecte. Jocul este unul de echipa si tocmai de aceea laser tag-ul poate fi oricand o alegere ideala pentru a suda o echipa sau angajatii unei companii. Pe de alta parte, laser tag-ul poate fi privit si asemenea unui antrenament foarte eficient pentru dezvoltarea spiritului de competitie in randul angajatilor unei firme.

Faptul ca laser tag-ul presupune miscare fizica intensa si chiar adrenalina, acestea reprezinta alte atuuri ale acestui joc pentru ideea unui team building. Participantii la team building-uri cauta adesea astfel de activitati care sa implice miscare fizica si adrenalina.

Nu in ultimul rand vorbim si despre durata relativ scurta a sesiunilor de laser tag. Astfel vei putea organiza astfel de team building-uri chiar dupa orele de program sau chiar in weekend, insa fara a fi nevoie plecarea din oras pentru aceste activitati. Mai mult decat atat, costurile pentru unui astfel de team building Cluj sunt mai mici comparativ cu alte activitati pentru team building.

Daca aceste avantaje sunt convingatoare poti sa iei in considerare sedintele de laser tag puse la dispozitie de Dipic Fun pentru organizarea unui team building Cluj. Informatii complete despre sedintele de laser tag poti gasi pe www.dipicfun.ro.