Cum poate televizorul sa influenteze si in mod pozitiv?

BUCURESTI - 30 martie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Un obiect care nu lipseste din aproape nicio locuinta moderna este televizorul. Pentru multi oameni, modalitatea prin care se mentin la curent cu evenimentele ce se intampla in jurul lumii este prin intermediul televiziunii.

Abonament tv

Cei care isi doresc un abonament tv nu stau, de regula, pe ganduri. El se poate dovedi a fi cu adevarat folositor atat pentru adulti, cat si pentru copii. Programele educative create special pentru a sprijini procesul de invatare sunt un bun exemplu al beneficiilor aduse de televiziune.

Televizorul in viata copiilor - cum stii ce e potrivit pentru ei si ce nu?

Cititul poate deveni o activitate mult mai placuta pentru copii atunci cand este combinat cu ceva ce le place. Spre exemplu, un desen animat poate fi vizionat fara a fi in acelasi timp dublat, astfel ca cei mici vor citi subtitrarile pentru a intelege mai bine ce se intampla.

Daca deja au vazut filmul in varianta dublata, le va fi mult mai usor sa inteleaga ce se spune. Activitatea poate sprijini si invatarea unei limbi straine, deoarece ii familiarizeaza cu cuvinte noi de care nu au mai auzit pana atunci, sau de care au auzit dar nu au stiut ce inseamna.

Tot ce trebuie sa faca o persoana este sa tina cont de impactul emotional pe care anumite programe le-ar putea avea asupra copiilor. Majoritatea programelor au un rating specific in colt, menit sa il ajute pe cel care vizioneaza sa decida daca filmul este potrivit pentru un copil sau nu.

Exista programe la care un copil nu s-ar fi uitat din proprie initiativa, dar in momentul in care apar la televizor realizeaza ca sunt chiar pe placul loi.

Disponibil oriunde in tara

Pentru cei din zona de vest a tarii, exista servicii de internet si televiziune in Timisoara. Tinand cont de aspecte specifice judetului precum faptul ca in unele zone semnalul mobil este limitat sau chiar inexistent sau ca particularitatile infrastructurii difera, serviciile se vor adapta la nevoile clientului care le solicita.  In concluzie, TV-ul poate fi un instrument benefic in procesul de invatare, atunci cand este folosit in mod inteligent.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/cum-poate-televizorul-sa-influenteze-si-in-mod-pozitiv