Cum sa alegi cele mai bune servicii funerare?

BUCURESTI - 28 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Religie

In momentul in care vreti sa alegeti cele mai bune servicii funerare este foarte important sa va asigurati ca respectati pasii de mai jos pentru a face cea mai buna alegere.

servicii funerare

servicii funerare

Discutati cu familia si stabiliti un buget

Ati discutat  cu familia despre un buget si ati decis o suma accesibila pentru pe care sunteti dispus si capabil sa o cheltuiti fara greutati? Cumparaturile pentru o inmormantare ar trebui sa fie ca si cum ati face o achizitie majora - stiti ce va puteti permite inainte de a incepe sa faceti cumparaturi. Adresati familiei cateva intrebari specifice. Au preferinte cu privire la tipul de aranjament final?  Dupa ce aveti aceste informatii, gasiti casa funerara care se incadreaza in cerintele pe care le aveti.

Aflati detaliile legate de inmormantare

Este important sa stiti ce veti obtine de la o casa funerara inainte de a semna un contract:

*Obtineti informatii despre preturi prin telefon

*Primiti o lista de preturi scrisa, detaliata, atunci cand vizitati o firma de pompe funebre

*Cumparati numai bunurile si serviciile dorite

*Alegeti daca veti avea si servicii de  imbalsamare

*Primiti o declaratie scrisa dupa ce decideti ce doriti, dar inainte de a plati

Stabiliti prioritatile

Cat de importanta este o locatie convenabila? Preferati apropierea de casa, lacasul de cult sau cimitirul in care se afla toata familia? Pretul este un factor critic? Cat de flexibil este bugetul pe care il aveti? Daca ati folosit o firma funerara in trecut, cat de multumiti ati fost? Aveti cerinte religioase sau culturale speciale? Vreti ceva simplu sau ceva foarte complex?

Alegeti tipul de inmormantare

Unele persoane vor merge direct la spitale pentru donarea de organe, pentru ca asa a fost dorinta decedatului. Alte optiuni foarte economice sunt „incinerarea directa” sau „inmormantarea directa” fara imbalsamare si  fara invitati. Inmormantarea verde sau naturala, intr-un giulgiu sau o cutie simpla, poate fi foarte accesibila si ecologica, desi nu este deloc populara in Romania, din cauza traditiilor noastre de inmormantare.

Obtineti o lista si comparati preturile

Mai intai, discutati cu mai multe case funerare pentru a determina care sunt cele mai bune preturi pentru serviciile dorite.  La final, verificait inclusiv recenziile astfel incat sa puteti gasi cele mai bune solutii in acest sens, dar mai ales cel mai eficient cost raportat la calitate si la servicii.

Limitati alegerile

Tinand cont de prioritatile personale, faceti cercetari suplimentare. Vizitati site-urile de servicii funerare.Cereti familiei, prietenilor si colegilor experientele lor cu oricare dintre alegerile de pe lista. De asemenea, puteti verifica recenzii ale clientilor online sau puteti intreba pe grupuri pentru a obtine informatii. La final veti avea o lista completa cu case funerare de la care sa achizitionati servicii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/cum-sa-alegi-cele-mai-bune-servicii-funerare