De ce scarile din lemn reprezinta un reper important al casei tale?

BUCURESTI - 17 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Scarile de interior din lemn sunt indispensabile intr-o casa cu etaje. Acestea faciliteaza deplasarea de la un etaj la altul reprezentand in acelasi timp o parte semnificativa a designului interior. Scarile se remarca ca fiind un factor important de care depinde atractivitatea unei case.

scari interioare lemn

scari interioare lemn

Aceste scari interioare lemn sunt rezistente si durabile, au proprietati remarcabile si va ofera o senzatie impresionanta datorita designului impus. Lemnul este un material natural, cu o nota clasica de o frumusete inegalabila. In ceea ce priveste designul scarilor de interior, acesta  joaca un rol remarcabil.

In plus, lemnul ofera o mai buna amortizare. Scarile din lemn sunt realizate de specialisti cu o mare precizie si sunt instalate rapid, astfel ca pot fi date in folosinta imediat.Un producator important de scari interioare lemn este Stil Compact Design care a reusit sa se faca rapid remarcata pe piata de profil. Acestea sunt disponibile intr-o mare varietate de modele, care mai de care mai atragatoare. Puteti opta pentru finisaje personalizate in functie de preferintele proprii.

Alegeti tipul de lemn dorit pentru a crea finisaje de inalta calitate. Scarile din lemn sunt robuste si sigure si se pot folosi cu incredere pentru o lunga perioada de timp.Colaborati cu o echipa de experti daca vreti sa va bucurati de rezultate unice. In prima faza acestia realizeaza un proiect iar apoi stabilesc detaliile tehnice de executie.

Scarile de interior schimba foarte mult designul casei. Pe langa impactul vizual acestea au un rol functional. Scarile pot fi prevazute cu diferite accesorii pentru a facilita urcarea sau coborarea. Acestea rezista foarte bine traficului intens si isi pastreaza stralucirea in timp.

Aceste scari interioare lemn reprezinta un punct de focus al oricarei incaperi si sunt deosebit de practice. Optati pentru orice stil sau dimensiune doriti pentru ca aici absolut orice este posibil. Scarile de interior sunt realizate din lemn tratat 100% ecologic iar nuantele de finisaj sunt nelimitate.

Bucurati-va de un plus de eleganta si rafinament si beneficiati de avantaje multiple. Fie ca optati pentru un stil clasic sau modern, lemnul confera o ambianta calda, placuta si primitoare. Scarile de interior realizate de echipa Stil Compact Design sunt disponibile in mai multe modele insa toate au un aspectul radiant si luminos.

Acestia sunt in masura sa transforme o simpla idee intr-o scara cu totul deosebita. Scarile din lemn au un aspect aparte si o rezistenta marita la uzura. Fiecare proiect este abordat cu maxim entuziasm, pentru ca profesionistii pun pasiune si daruire in tot ceea ce fac iar fiecare client este unic in felul lui pentru ca are o viziune diferita asupra scarii.

Cert este ca o scara de lemn reprezinta un reper important al casei iar un design atent ales reuseste sa o puna foarte bine in evidenta. Accesati site-ul online www.designscari.ro si verificati cu atentie toate modelele disponibile.