Descopera care sunt avantajele de a locui intr-un penthouse

BUCURESTI - 21 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Imobiliare

Alegerea locuintei pentru familia noastra poate fi o adevarata provocare. Optiunile in acest sens sunt foarte numeroase, fie ca vorbim despre orase sau sate, fie ca vorbim despre case, vile, apartamente sau chiar conace. Insa indiferent de tipul de locuinta pentru care optezi, alegerea ta trebuie sa iti ofere atat confortul dorit, cat si proximitatea unor servicii care sa asigure nevoile tale si ale familiei.

penthouse in Bucuresti

penthouse in Bucuresti

Din acest punct de vedere apartamentele de tip penthouse sunt oricand alegerea potrivita. Exista mai multe motive care recomanda alegerea unui penthouse atunci cand esti in cautarea locuintei ideale pentru tine si familia ta.

Intimitatea oferita

Datorita faptului ca de cele mai multe ori apartamentele de tip penthouse sunt situate la ultimele etaje ale cladirilor, acest tip de imobil ofera foarte multa intimitate. Datorita pozitionarii sale la intaltime ofera o intimitate inclusiv din perspectiva privirilor curiosilor, dar in acelasi timp este alegerea ideala si datorita faptului ca este mai ferit de zgomotele de la nivelul strazii.Chiar si atunci cand esti interesat(a) de un penthouse in Bucuresti vei putea sa te bucuri de foarte multa intimitate in conditiile in care alegi un astfel de apartament.

Resedinta spatioasa

Un al doilea avantaj care se regaseste in cazul unui penthouse se refera la spatiul generos pe care acesta il pune la dispozitia locatarilor. Atat spatiul interior, cat si spatiul destinat pentru terasa sau balcon este mult mai ofertant comparativ cu un apartament clasic. Din acest punct de vedere un penthouse este alegerea ideala pentru a avea suficient de mult spatiu pentru intreaga familie, chiar si pentru a oferi suficient loc de joaca pentru cei mici.

Locatie exclusivista

Un alt motiv pentru care merita sa alegi un apartament de tip penthouse se refera la locatia exclusivista pe care cele mai multe dintre aceste tipuri de apartamente o ofera. Astfel, pe langa faptul ca locuiesti la ultimul etaj si te bucuri de intimitate, de cele mai multe ori un penthouse inseamna sa te bucuri de faptul ca locuiesti la oras, dar totusi in afara zgomotului si a agitatiei orasului.

Pe de-o parte ai acces la tot ceea ce iti poate oferi un oras dezvoltat, dar in acelasi timp te poti bucura de o casa ce ofera liniste, calm si deconectare. Chiar si un penthouse in Bucuresti iti poate oferi linistea de care ai nevoie daca ai o viata profesionala agitata sau o cariera solicitanta.

Te bucuri de lux si de stil modern

Un alt argument ce recomanda un penthouse se refera la luxul si stilul modern, contemporan pe care il ofera. De cele mai multe ori atunci cand analizezi oferta imobiliara si gasesti un penthouse de vanzare care te-ar interesa vei putea remarca faptul ca acesta ofera finisaje exclusiviste, amenajare interioara moderna si aerisita, dar si o priveliste de vis.

Iar cu siguranta ca privelistea oferita de un penthouse de vanzare este un aspect ce nu poate fi ignorat mai ales in cazul oraselor.Ai in vedere aceste avantaje atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui apartament de tip penthouse.