Descopera oferta de produse ecologice si detergenti industriali de calitate superioara

BUCURESTI - 28 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, #CSRcovid19


In ultimii ani tot mai multa lume isi indreapta atentia inspre produsele ecologice sau produsele bio. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca aceste produse ofera calitate si nu pun in pericol sanatatea oamenilor, dar si ca urmare a faptului ca tot mai multe persoane constientizeaza importanta utilizarii si consumului de diferite produse ecologice pentru o sanatate foarte buna.

produse ecologice si detergenti industriali bio

produse ecologice si detergenti industriali bio

Avantajele produselor bio

Atunci cand apelam la produse bio si ecologice putem beneficia de o serie de avantaje. In primul rand vorbim despre garantia faptului ca folosim in cea mai mare parte ingrediente naturale si care nu pun in pericol sanatatea organismului nostru. Un al doilea beneficiu se refera la aportul pe care produsele bio il au la nivelul organismului, fie ca vorbim despre produse nutritive, fie ca ne referim la produse de cosmetica.

De asemenea, prin utilizarea de produse ecologice reducem considerabil expunerea noastra si a familiei noastre la agenti cu risc de poluare, in special atunci cand vorbim despre produsele de curatenie si de ingrijire a locuintei. La toate acestea se adauga si certitudinea faptului ca prin folosirea de produse bio avem un stil de viata sanatos si care poate contribui la evitarea problemelor de sanatate cauzate de consumul de produse sintetice sau de produse cu ingrediente care pun in pericol sanatatea oamenilor.

Descopera detergenti industriali bio

Daca in cazul persoanelor fizice oferta de produse bio este foarte numeroasa si foarte diversificata, atunci cand vine vorba despre companii si organizatii prea putine sunt ofertele care se adreseaza acestui segment de clienti. Din fericire acum si acesti clienti pot sa apeleze la produse ecologice din gama detergentilor industriali.

Indiferent de domeniul de activitate, orice firma si orice organizatie trebuie sa se asigure de faptul ca spatiul unde se deruleaza activitatea de zi cu zi este igienizata si intretinuta corespunzator. Pentru acest lucru este nevoie de o gama diversificata de detergenti industriali. Acum orice firma care isi doreste sa utilizeze detergenti industriali care sunt prietenosi cu mediul inconjurator, care nu prezinta risc de explozie, dar si care nu sunt toxici pentru oameni, pot sa achizitioneze astfel de produse.

Unde gasim produse ecologice si detergenti industriali bio?

Pentru toti aceia care sunt in cautarea unor produse ecologice din categoria alimentelor sau produselor cosmetice ori a celor de ingrijire a casei, dar si pentru companiile care sunt in cautarea unor detergenti industriali bio, toate aceste produse se regasesc in oferta celor de la Tester Lmd Consulting.

Aceasta firma activeaza pe piata de aproape 25 de ani si ofera tuturor clientilor interesati de produse bio si detergenti industriali ecologici o gama diversificata de astfel de produse. Din categoria produselor ecologice putem aminti produse nutritionale, produse pe baza de plante, produse cosmetice de ingrijire a pielii si de ingrijire personala, dar si produse organice sau produse pentru ingrijirea casei. Toate aceste produse sunt sub brand-ul NeoLife si pot fi gasite accesand www.neolifeshop.ro/domokoslucretiamaria.

In categoria detergentilor industriali bio pot fi amintite produse precum Super100 Neolife, LDC Neolife sau Super10 Parfumat Neolife. Toate aceste produse de curatenie sunt biodegradabile si nu sunt corozive, otravitoare sau caustice, dar in acelasi timp sunt extrem de eficiente. Pentru mai multe informatii accesati www.tester-consulting.ro.