Descopera oferta de servicii profesionale pentru curatat canapele

BUCURESTI - 20 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate

Daca te numeri printre persoanele care au acasa canapele sau coltare peste care a trecut deja timpul si esti pe punctul de a le schimba cu unele noi doar pentru ca nu au aspectul pe care il doresti, trebuie sa stii ca poti sa apelezi la servicii profesionale pentru curatare canapele . Astfel de servicii pot face ca vechile canapele si coltare sa arate din nou ca la inceput.

.

.

O firma specializata in curatarea canapelelor are la dispozitie o gama completa de produse si echipamente de ultima generatie prin care se curata in profunzime canapele si coltare din material textil sau din piele. Daca pana acum nu ai avut in vedere posibilitatea de a apela la astfel de servicii, trebuie sa stii ca atunci cand alegi profesionistii in curatare canapele alegi sa beneficiezi de canapele si coltare care sa arate din nou perfect.

 Servicii profesionale pentru curatare canapele

Cu toate eforturile pe care le depui pentru a pastra canapelele cat mai curate, odata cu trecerea anilor si utilizarea constanta a acestora este firesc sa apara si murdaria. Chiar daca te straduiesti sa le cureti cu diferite solutii si diferite echipamente, rezultatele nu vor fi niciodata ca acelea oferite de o firma profesionista care presteaza astfel de servicii.

 O firma specializata in curatarea canapelelor si a coltalelor inseamna solutii profesionale pentru a curata orice material folosit pentru canapeaua respectiva, dar si cele mai moderne utilaje si echipamente. Fie ca vorbim despre spalarea canapelelor, fie ca ne referim al curatarea acestora prin metoda injectie-extractie, o firma de profesionisti va putea intotdeauna sa iti ofere cele mai bune rezultate atunci cand vrei sa te bucuri de canapele si coltare curate.

 Toate produsele care sunt folosite de o firma specializata in curatare canapele si coltare sunt verificate si testate dermatologic. Prin urmare nu exista riscul de toxicitate sau de alergii in urma folosirii acestor produse. In schimb fiecare canapea si fiecare coltar va emana prospetime si va aduce un aer de curatanie in intreaga locuinta.

 Proceduri pentru curatat canapele si coltare

Pentru cele mai eficiente si de durata rezultate in curtarea canapelelor exista anumite proceduri pe care specialistii de la o firma profesionista le urmeaza. Primul pas il reprezinta stropirea materialului canapelei cu solutii profesionale de curatat. Apoi tesatura canapelei este inmuiata pentru a se deschide porii acesteia. Urmeaza curatarea intregii suprafete cu o perie speciala si se insista pe acele zone unde exista pete.

La pasul urmator este injectata apa curata in profunzime pentru a improspata la nivel local canapeaua si ulterior se extrage murdaria prin injectarea de apa curata pentru o curatare totala a canapelei. In final daca ramane apa curata pe suprafata canapelei aceasta este extrasa pentru ca suprafata canapelei sa ramana uscata.

Daca vrei sa beneficiezi de toate aceste proceduri si sa apelezi la servicii de curatare canapele, specialistii de la firma Curatenie Pro iti stau la dispozitie. Cu multi ani de experienta in curatarea canapelelor si a coltarelor, cei de la Curatenie Pro reprezinta alegerea ideala. Mai multe detalii poti gasi pe curateniepro.com