Descopera profesionalismul si calitatea in reparatii cutii automate

BUCURESTI - 18 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Cu o experienta mai mare de 20 de ani in tot ceea ce inseamna solutionarea defectiunilor si problemelor aparute la cutiile de viteze pentru toate tipurile de masini, la SC Automatic Gearbox SRL ne-am specializat in ultimii ani pe reparatii cutii automate .

.

.

Prin urmare, la Automatic Gearbox oferim service specializat pentru toate cutiile hidramate, fie ca vorbim despre autoturismele de provenienta japoneza, americana sau europeana. Astfel, fie ca ai nevoie de reparatii cutii automate pentru cutii de viteze de tip Multi-Tronyic, Sept-Tronic sau Tip Tronic, la Automatic Gearbox vei gasi exact ceea ce ai nevoie.

Cutiile de viteze automate sunt cu mult mai complexe decat cele manuale.Tocmai de aceea, pentru a avea cunostinte precise si vaste in domeniul cutiilor de viteze automate, intreaga echipa de mecanici ce lucreaza pentru Automatic Gearbox s-a specializat la diferite training-uri in tari precum Olanda si Germania. In acest fel ne asiguram ca oferim oricarui client cel mai ridicat standard de profesionalism in reparatii cutii automate.

Oferta de servicii in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze automate este foarte diversificata. Fie ca ai nevoie sa efectuezi revizia periodica sau de o diagnoza privind cutia de viteze, poti apela cu incredere la Automatic Gearbox. Diagnoza este un serviciu gratuit atunci cand apelezi la unitatea noastra de service auto si nu ai nevoie de o programare in prealabil.

In functie de ceea ce au gasit mecanicii nostri in urma diagnozei, la Automatic Gearbox iti oferim servicii pentru solutionarea problemelor precum pierderile de ulei, a problemelor de ordin hidraulic, mecanic sau electric, dar si inlocuirea pieselor care sunt prea uzate. In cazul in care piesele pot fi reconditionate, la Automatic Gearbox oferim si astfel de servicii.

Iar atunci cand uzura este prea mare, nu ne ramane decat sa inlocuim piesele respective. Intreaga gama de servicii este realizata cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie pe care le folosim la Automatic Gearbox pentru a avea garantia ca oferim clientilor cele mai bune servicii in domeniul reparatii cutii automate.

Daca doresti sa afli mai multe detalii privind serviciile noastre, dar si informatii privind firma noastra de service auto, atunci te asteptam pe www.reparatiecutieautomata.ro. Daca preferi sa iei legatura telefonic te asteptam la numarul de telefon 0723528323 pentru a-ti oferi mai multe detalii referitoare la intrebarile sau nelamuririle tale.

Iar in cazul in care vreodata ai nevoie de asistenta tehnica, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0732125544, acest numar fiind non-stop la dispozitia clientilor care au nevoie de suport tehnic pentru diverse situatii.

La SC Automatic Gearbox SRL garantam pentru profesionalismul intregii echipe, dar si pentru calitatea de top a tuturor serviciilor oferite. Atat piesele folosite pentru a inlocui piesele uzate, cat si manopera realizata de specialistii nostri beneficiaza de garantie.

Mai mult decat atat, toate piesele cu care lucram sunt de calitate superioara, aceste piese fiind furnizate de parteneri de top la nivel mondial in domeniul pieselor auto. Si nu in ultimul rand, firma noastra specializata in reparatii cutii automate beneficiaza de autorizatie RAR, acesta fiind un alt „certificat” al calitatii si profesionalismului.