Ești viitor mire? Iată câteva reguli de care ar trebui să ți cont

Cluj - Napoca - 25 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Îți dorești să ai o ținută impecabilă în ziua marelui eveniment și să fii apreciat pentru simțul tău estetic?Iată de ce este important să știi cum să eviți câteva greșeli des întâlnite, dacă ți cont de următoarele reguli de bază de styling masculin:

costume in Cluj

costume in Cluj

1. Lungimile nepotrivite ale ținutei

Probabil aceasta este cea mai frecventă greșeală pe care o întâlnim în vestimentația masculină. De cele mai multe ori bărbații aleg costume in Cluj gata făcute, bazându-se pe măsurile corporale standard, iar rezultatul nu este întocmai cel dorit.

Pentru a face alegerea costumului potrivit pentru tine, este important să ai reperele corecte atunci când mergi la probă, astfel vom ști cum să evaluăm un costum înainte de a decide să-l cumpărăm.

Trebuie să acorzi o atenție deosebită la dimensiunea, forma și așezarea gulerului, reverului, umerilor, bustului și, nu în ultimul rând, un alt aspect foarte important este lungimea mânecilor. În ceea ce privește pantalonii, trebuie să ți cont de faptul că atunci când stai în picioare, marginea de jos trebuie să atingă pantoful, iar în partea din față nu trebuie să formeze mai mult de o cută.

De asemenea, dunga de la pantaloni va trebui să stea mereu centrată pe mijlocul piciorului.Pentru că apariția ta să fie una impecabilă, este foarte important să acorzi o atenție deosebită dimensiunii costumului.

2. Sincronizarea cu restul elementelor sau asortarea excesivă

Nu trebuie să facem confuzie între sincronizarea ținutei și asortarea. Când ne referim la sincronizarea ținutei, vorbim despre concordanță ținutei cu celelalte elemente esențiale ale evenimentului precum: locație, sezon și tematică. De exemplu, nu este recomandat să porți un costum negru cu rever satinat sau de catifea la un eveniment de tip nuntă în aer liber sau un costum în culori deschise în sezonul rece, într-o locație elegantă.

O altă greșeală pe care o fac mulți miri este faptul că ei cred că ținuta lor trebuie să se asorteze cu ținuta miresei. Acest lucru nu este recomandat deoarece, în ținuta miresei se mizează adesea pe culori deschise, iar costumul mirelui este în general confecționat în nuanțe închise.

3. Sacrificarea confortului în detrimentul aspectului

Un alt aspect important este să te simți confortabil în ținuta ta de mire, iar pentru că de obicei un mire la o nuntă petrece peste 12 ore în picioare, materialul și linia costumului trebuie să îți acorde libertate de mișcare și să se potrivească perfect constituției tale.

Pentru că nuntă este un eveniment foarte solicitant din punct de vedere fizic, în momentul în care ai pe tine toate piesele costumului ar trebui să te simți în largul tău. Ai nevoie să te poți așeza ușor pe scaun, să poți face poze și să poți dânsa întreaga noapte alături de persoanele dragi.

4. Alegerea corectă a pantofilor

Pantofii sunt un element indispensabil în conturarea ținutei tale de mire. Alegerea acestora trebuie făcută ținând cont atât de gradul de formalitate a ținutei și de cromatică acesteia, cât și de caracteristicile tale fiziologice, fiind de preferat să-ți alegi niște pantofi care să aducă un plus de eleganță și rafinament piciorului și bineînțeles confortul necesar pe durata întregului eveniment.

Recomandăm că la un smoking să porți pantofi negri, ideal lăcuiți, sau semi lucioși, orice altă variantă fiind mai mult sau mai puțin nepotrivită. De asemenea, dacă alegi să porți un costum negru, evita pantofii de culoare maro.

Atenția la toate detaliile prezentate mai sus îți va asigura o ținută impecabilă și confortul de care ai nevoie în ziua nunții. Dacă vrei să elimini o parte din stresul și agitația tipice unui eveniment de amploare, consilierii magazinului Cesarini îți stau la dispoziție cu sfaturi și recomandări pentru că ținuta și imaginea ta să fie impecabilă, așa cum îți dorești.

Taguri: costume in cluj
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/esti-viitor-mire-iata-cateva-reguli-de-care-ar-trebui-sa-ti-cont