Etichete carton-produse exceptionale cu finisari remarcabile

Alexandria - 17 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Retail

Daca aveti nevoie de etichete carton de calitate colaborati cu firma de elita Tessilgraf pentru rezultate excelente. Aceste etichete reprezinta imagini sau texte si sunt atasate diverselor produse sau obiecte in scopuri informative sau pentru decor.

.

.

Acum este momentul sa optati pentru etichete impresionante ca stil, cu un design atragator ce sunt menite sa ofere informatii importante clientilor, care sa fie prezentate in mod corect si sa le ofere detaliile de care au nevoie pentru a se convinge ca merita sa cumpere acel produs.

Designul etichetei se printeaza pe carton de grosimea si dimensiunea dorita, sunt taiate pe contur si se realizeaza pe tipar digital.Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.tessilgraf.ro si urmariti care sunt noutatile aparute online.Se realizeaza diverse finisaje la etichete, prin perforare sau plastifiere dar si rotunjie colturi si altele.

Costurile acestora variaza in functie de dimensiune si numarul de etichete necesare insa aveti certitudinea ca aici sunteti intampinati cu cel mai bun raport calitate pret, oricare ar fi cerinta dumneavoastra. Aceasta firma are ca principal obiect de activitate productia tipografica si print digital oferindu-va servicii de grafica si design pentru printare, asigurand servicii complete tuturor clientilor.

Merita sa colaborati cu cei mai buni specialisti in domeniu si sa va bucurati de experienta si profesionalismul de care dau dovada.Ei realizeaza tiraje mici si mari in functie de cerintele pietei si livreaza etichete in orice oras prin curierat rapid, astfel ca puteti depune chiar acum o comanda online si beneficiati de cele mai bune conditii de livrare.

Etichete carton-cu aspect impresionant

Aceste etichete carton pot fi personalizate dupa bunul plac pentru a insoti produsele pe care compania dumneavoastra le comercializeaza, oferindu-le o nota de unicitate.

Etichetele din carton reprezinta solutia cea mai ieftina, ideala pentru personalizarea brandului, de aceea trebuie sa conferiti atentie maxima acestei oferte. Alegeti etichete print color, print alb negru sau imprimare fata verso, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Etichete carton-practice si utile

Rolul acestor etichete carton este sa informeze clientii corect asupra texturii materialului, dimensiune sau mod de intrebuintare, avand totodata si un rol decorativ.Termenele de productie sunt relativ scurte astfel ca etichetele se imprima in cel mai scurt timp.

Nu exista o comanda minima, ceea ce inseamna ca puteti apela cu incredere la aceasta echipa de profesionisti pentru orice numar de etichete doriti.Bineinteles ca pretul este influentat de cantitatea solicitata insa calitatea produselor isi pune amprenta in mod decisiv.

Etichetele din carton pot fi personalizate si decupate dupa contur iar in functie de specificatiile clientilor se adauga capse sau se fac diferite intarituri.Se face tiparirea etichetelor pe tipar digital conferindu-le finisaje exceptionale si un aspect atragator.

Taguri: etichete carton