Excursii elevi – o calatorie de neuitat !

BUCURESTI - 8 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

La Lukadi, transportul elevilor este specialitatea noastră. Avem o asociere foarte lungă și mândră cu multe școli, oferind transport pentru excursii școlare locale, transferuri sportive de zi, tabere și transferuri școlare. Putem să satisfacem orice cerinta pentru a vă asigura că evenimentul dvs. are loc fără probleme.

.

.

Excursiile sunt distractive! Fie că este vorba de o excursie la grădina zoologică, plajă, parc tematic, atracții turistice, teatre și alte atractii ne ocupăm de transport pentru a vă permite să vă ocupați de călătoria dvs. 

Autobuzele si autocarele din flota noastra contribuie la găzduirea unor grupuri școlare mai mari. Acestea sunt de înaltă calitate și sunt echipate cu centuri de siguranță, aer condiționat pentru confort, TV / DVD player, sistem de adresare publică și dispun de spații mari de depozitare pentru bagaje, făcându-le ideale pentru excursii elevi și tabere școlare .

Autobuzele si autocarele școlare sunt perfecte pentru excursii locale. Aceste vehicule sunt în stare excelentă deoarece sunt în mod regulat întreținute și sunt conduse de șoferii noștri calificați, cu siguranța că vor asigura o experiență extraordinară pe parcursul excursiei.

Oferim autobuze si autocare de închiriat de dimensiuni diferite pentru școli și  licee. De la autobuze cu o capacitate mai mica până la autobuze cu o capacitate mare, suntem siguri că există un autobuz de dimensiuni potrivite pentru a vă satisface nevoile.

Excursii elevi a creat programe unice de gestionare a călătoriilor. Aceste programe combină soluții inovatoare de călătorie cu servicii de planificare a evenimentelor și excursii de neuitat. Vă putem ajuta să planificați  o experiența de neuitat.

Indiferent dacă școala dvs. are nevoie de un serviciu regulat pentru a lua copiii de la școală în fiecare zi sau o excursie, nu ezitați să ne contactați pentru a discuta despre autobuzul potrivit și programul nostru. Suntem, de asemenea, experimentați în transportul de la / la concursuri, turnee și evenimente sportive.

Excursia dvs. de vis așteaptă iar consilierii noștri de călătorie vă pot transforma visele în realitate. Stilul de excursie al fiecăruia este diferit, iar consilierii de călătorie de la Excursii elevi au ani de experiență, realizând excursii de neuitat care se potrivesc intereselor și aspirațiilor unice ale clienților noștri.

Scopul nostru de la Excursii elevi este să ne ocupăm de toate detaliile și să vă economisim timp prețios, permițându-vă să vă bucurați de excursie și sa creati amintiri de călătorie pe care  sa le împărtășiti si in anii următori.

Excursii elevi lucreaza pentru a coordona logistica, astfel încât să vă puteți concentra pe relaxarea viitoare. De asemenea, facem recomandări pe baza preferințelor grupului dvs. pentru a vă asigura că toată lumea are o călătorie reușită.

De la tarife de grup, la reduceri, ne asigurăm că găsiți cea mai bună afacere asociată cu cel mai bun serviciu clienți.

Abordarea colaborativă face călătoria dvs. o excursie de neuitat. Experimentați momente de neuitat pe măsură ce descoperiți experiențe noi și destinații de călătorie pe care nu le-ați crezut niciodată posibile. De la excursii la unele dintre cele mai magnifice și de neuitat locații din tara Excursii elevi face posibila orice calatorie !

Taguri: excursii elevi