Fii pregatit sa intampini iarna cu lame de deszapezire din oferta CONVAR IMEX SRL

BUCURESTI - 28 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Industrie

Desi suntem inca la inceputul toamnei, toate firmele de salubritate si toate administratiile publice locale si centrale care se ocupa de deszapezire pe timpul iernii trebuie sa fie pregatite pentru venirea anotimpului rece si pentru zilele cu zapada. Tocmai pentru a veni in ajutorul acestor firme de salubritate si administratii locale, societatea comerciala CONVAR IMEX SRL comercializeaza diferite modele de lame de deszapezire .

.

.

Printre produsele din oferta celor de la CONVAR IMEX SRL poti gasi lame de deszapazire SF, acestea fiind disponibile în diferite variante, in functie de dimensiunea lamei.Aceste modele de lame de deszapezire SF din oferta CONVAR IMEX SRL dispun atat de dotari standard, cat si de dotari suplimentare, in functie de preferintele fiecarui client.

Dotarile standard ale lamelor de deszapezire SF includ: suport metalic pe baza de arcuri de torsiune cu rol de siguranta in cazul in care este intalnit un obstacol; suport pe care sunt montate razuitoarele; sistem de reglare sau de inclinare laterala mecanica; razuitoare avand grosimea de 40 de mm din cauciuc;aparatoare pentru bordura si inaltimea standard de 1030 de mm. Un avantaj esential oferit de o lama de deszapezire SF este acela ca lama poate fi montata pe diferite tipuri de utilaje purtatoare.

Din oferta CONVAR IMEX SRL cu privire la lamele de deszapezire SF clientii pot alege intre diversele variante in functie de latimea totala a lamei si de frontul de lucru. Astfel, pot opta pentru modele de lame de deszapezire SF 250, SF 275, SF 300, SF 325 și SF 350.

Altfel spus, in functie de modelul ales, clientii nostri pot beneficia de lame de zapada cu latimea totala cuprinsa intre 258 si 358 de cm si cu cu latimea de lucru cuprinsa intre 250 si 350 de cm. Referitor la dotarile suplimentare, fiecare client poate opta pentru diferite accesorii in functie de preferinte si de nevoi.

In gama de accesorii pentru o lama de deszapezire SF pot fi gasite printre altele sisteme de reglare hidraulica laterala, faruri suplimentare, steaguri, suport pentru steaguri, semnalizare de latime sau tabla pentru protectie impotriva dispersarii zapezii.Lamele de deszapezire SF existente in oferta CONVAR IMEX SRL sunt echipamente caracterizate prin fiabilitate si rezistenta la utilizare indelungata.

La CONVAR IMEX SRL facem tot posibilul pentru a reduce considerabil termenele de livrare iar clientii nostri beneficiaza de consultanta tehnica de specialitate si suport pentru alegerea echipamentului potrivit.Oferta  completă de lame de deszapezire poate fi gasita pe site-ul companiei noastre, www.convar.ro, pe care va invitam sa il accesati.