Filtrul antimagnetita Fernox te ajuta sa elimini impuritatile din orice instalatie termica

BUCURESTI - 24 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Nu exista niciun dubiu cu privire la faptul ca fiecare dintre noi isi doreste sa se bucure de functionarea corespunzatoare a instalatiilor termice pentru cat mai multi ani. Pentru acest lucru centralele termice fiabile sunt alegerea ideala. Insa chiar si acestea pot sa se uzeze cu timpul din diferte cauze.

.

.

In cele mai multe cazuri factorul care duce la diferite probleme ale centralelor termice este chiar apa din insalatia termica. In vederea protejarii centralei termice si a functionarii optime pentru mai mult timp cea mai buna varianta o reprezinta un filtru pentru centrala termica.Oferta de astfel de filtre este foarte numeroasa, insa un filtru antimagnetita Fernox este cu siguranta cea mai buna alegere.

Fernox-calitate si fiabialitate in instalatii termice

Daca iti doresti sa beneficiezi de cele mai bune produse atunci cand vine vorba despre instalatiile termice, Fernox este fara doar si poate cel mai bun brand. Cu mai mult de 50 de ani de experienta in produse, echipamente, accesorii si dispozitive pentru instalatii termice, Fernox este numarul 1 la nivel mondial in acest domeniu.

Avand o experienta atat de vasta, tehnicienii de la Fernox au urmarit evolutia instalatiilor termice si au venit intotdeauna cu inovatii care sa raspunda celor mai moderne centrale termice. Aceste inovatii reprezinta garantia faptului ca vei beneficia de cel mai ridicat nivel in eficienta energetica.

De asemenea, aceste inovatii contribuie si la cel mai ridicat nivel in protejarea oricarei instalatii termice in fata impuritatilor prezente in apa din sistemul de incalzire. In consecinta, atunci cand iti doresti sa uiti de orice problema generata de impuritatile din apa din sistemul de incalzire din locuinta, un filtru antimagnetita Fernox este exact ceea ce ai nevoie.

Specificatiile tehnice ale unui filtru antimagnetita Fernox

Nu este niciun secret faptul ca apa contine diferite impuritati care odata cu trecerea timpului pot afecta sistemul instalatiei termice. Insa cu ajutorul filtrului antimagnetita Fernox orice astfel de impuritate nu va ajunge sa afecteze sistemul incalzire termica. 

Acest filtru antimagnetita Fernox se bazeaza pe un sistem de filtrare magnetica si hidrociclonica a apei din sistemul de incalzire. Acest sistem are rolul de a proteja centrala termica atat impotriva impuritatilor magnetice, dar si impotriva impuritatilor non-magnetice. Drept urmare vei beneficia de cea mai inalta performanta in protejarea centralei termice cu ajutorul acestui filtru antimagnetita Fernox.

O alta caracteristica a filtrului antimagnetita Fernox se refera la posibilitatea de a fi montat in diverse spatii inguste. Mai mult, atunci cand alegi un astfel de model de filtru de la Fernox vei putea sa il montezi si pentru o capacitate de orientare multipla. Montarea acestui model de filtru se face cu foarte mare usurinta. 

Filtru antimagnetita Fernox in magazine specializate

Pentru a beneficia de avantajele si caracteristicile acestui filtru antimagnetita Fernox poti consulta oferta magazinului online G&M Store International. Aici vei putea gasi mai multe modele de astfel de filtre antimagnetita Fernox. Tinand cont de instalatia termica pentru care ai nevoie de un astfel de filtru, consulta oferta disponibila pe www.g-m-store.ro si alege modelul care se potriveste cu ceea ce ai nevoie.