Firma noastra de transport persoane – Corectitudine si seriozitate in transport !

BUCURESTI - 27 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Firma noastra de transport persoane este renumita pentru cele mai bune servicii de îngrijire a clienților și servicii efectuate cu responsabilitate și autenticitate, precum și rata responsabilă din 2000, cu multi ani în afaceri, aveți încredere în noi să vă oferim cele mai bune servicii de închiriere de autobuze.

Firma transport persoane

Suntem bucurosi sa va prezentam Firma noastra de transport persoane care este societate cu care serveste in inchirierea de diverse tipuri de vehicule pe termen scurt si lung, pe baza de contract.

Oferim transport pentru școli, colegii, personalul de la birou și suntem, de asemenea, populari în furnizarea transportului pentru companiile de contractare / construcții.

Soferii nostri sunt foarte politicosi si cunosc fiecare drum. Vehiculele noastre sunt complet noi și complet asigurate cu șoferul. În caz de accidentare a vehiculului vom remedia situatia imediat !

Va fi plăcerea noastră dacă am putea stabili o relație de afaceri cu organizația dumneavoastră în domeniul închirierii de vehicule.

Flota de autobuze este modernă și confortabilă. Aveți nevoie să închiriați un microbuz? Ar trebui să încercați un microbuz de la Firma noastra de transport! Dacă închiriați frecvent un microbuz sau un autocar, vă recomandăm să luați în considerare reducerile și cele mai bune oferte. De asemenea, puteți închiria un autobuz modern pentru transport de grup pentru concerte, seminarii, etc. Aranjați închirierea de microbuze și autobuze chiar aici pe site.

De la dispeceratele noastre puteti obtine informatiile necesare pentru inchirieri microbuze din parcul nostru auto. Ca atare, contactati-ne prin telefon si e-mail pentru a va oferi in cel mai scurt timp solutii de cel mai inalt profesionalism in domeniul inchirierilor de microbuze, cat si a transportului de persoane in Romania si in strainatate.

Se prefera contractele ferme, pe o perioada indelungata, astfel incat sa se poata realiza o programare organizata a curselor. La stabilirea tarifului pentru aceste curse se au in vedere mai multi factori, cum ar fi : numarul curselor programate, distanta deplasarii, ruta de transport, nr. de persoane transportate, durata transportului, etc.

Inchirieri microbuze, transport auto de persoane intern si international la standarde europene. Va punem la dispozitie experienta noastra oferindu-va autocare, microbuze de inchiriat si personal de bord de inalta tinuta. Veti avea astfel siguranta unor deplasari si excursii reusite din toate punctele de vedere.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele de la agentia noastra. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Pentru ca serviciile noastre de transport persoane  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Asadar, la Firma noastra de transport persoane totul se face cu corectitudine si seriozitate maxima !

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/firma-noastra-de-transport-persoane-corectitudine-si-seriozitate-in-transport