Geam antifoc- ofera protectie deosebita atat la foc cat si la fum

BUCURESTI - 20 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Orice geam antifoc ati achizitiona de la Arcom Glass veti avea garantia ca acesta prezinta calitati specifice de securitate si veti beneficia de nenumarae avantaje.Fiind un geam de securitate este deoaebit de robust la montaj si transport si are o greutate redusa.

.

.

In plus, ofera si protectie solara si nu prezinta nici o diferenta optica fata de sticla obisnuita. Suntem o firma pecializata in domeniul protectiilor la foc a structurilor metalice si ne bazam pe experienta acumulata de-a lungul timpului de cand activam pe piata dar si pe profesionalismul de care da dovada personalului angajat.

Facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a va aduce satisfactie garantata pentru ca vrem sa ne atingem obiectivele propuse. Am avut nenumarate parteneriate strategice de durata si ne-am castigat admiratia si increderea a mii si mii de clienti care ne apeleaza si acum cu incredere deplina in reusita.

Si pentru ca atuul nostru principal este dat de performantele deosebite ale produselor realizate din materiale ce ating cele mai inalte standarde calitative reusim sa ne mentinem un loc fruntas in randul preferintelor clientilor nostri.

Suntem un distribuitor renumit al produselor pentru protectia la foc a structurilor metalice si am ajuns cunoscuti chiar si la nivel mondial.Avem solutii adecvate pentru orice fel de protectie la foc deoarece suntem mereu pregatiti sa venim in intampinarea dumneavoastra. Arcom Glass este o firma acreditata ca aplicatori de protectii la foc si are un personal foarte bine instruit si cu o vasta experienta in domeniu, ceea ce nu poate decat sa ne bucure enorm.

De asemenea, raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra si va sustinem decizia insa ne simtim responsabili sa va informam corect de fiecare data cu privire la detaliile suplimentare ce caracterizeaza produsele noastre.

Geam antifoc- pentru domenii de activitate cat mai variate

Chiar si centrele comerciale sunt protejate cu un geam antifoc, ceea ce confera siguranta maxima tuturor oamenilor care frecventeaza aceste locuri.

Acestea sunt executate cu maxima atentie la detalii si inglobeaza cunostinte solide in domeniu si sunt realizate cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie si a unui personal super calificat.Aici gasiti solutia adecvata pentru fiecare caz in parte si puteti experimenta colaborari de succes cu un personal calificat atent instruit.

Geam antifoc- produs net calitativ

Principala caracteristica a unui geam antifoc este ca ii confera atat protectie la foc si fum, cat si o izolare termica fata de focar.Aceasta este realizata din 2 sau mai multe foi securizate, ce au intre ele un gel transparent ce intra in reactie la o anumita temperatura.

In momentul in care are loc un incendiu gelul din interior rectioneaza solidificandu-se. In acest fel se creaza o bariera protectiva impotriva radiatiei termice ceea ce ridica standardele de sigurante la un nivel superior.

Poate avea diferite grosimi, pe care le alegeti in functie de necesitatile dumneavoastra si se preteaza pentru majoritatea aplicatiilor. In cazul proiectelor in care se cere protectie la foc pentru iesirile de urgenta sau caile de evacuare este absolut necesara alegerea unui geam antifoc, avand in vedere ca este deosebit de eficient in diverse domenii de activitate.

Taguri: geam antifoc