Idei de impodobire pentru a avea un brad de Craciun frumos

BUCURESTI - 3 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Ornamente metalice, globuri si ornamente mari- idei de decorare pentru bradul de Craciun.
De cativa ani, a devenit la moda sa includeti cateva globuri sau ornamente de Craciun pe brad, personalizate cu numele membrilor familiei. Aceasta este o optiune buna pentru a da o nota personala si chiar pentru a face un cadou celor dragi.

brad de Craciun.

brad de Craciun.

Tendinta actuala este de a pune mici ornamente din lemn cu numele membrilor din familie, pe crengile bradului.  Adevarul este ca arata super !

Coronite mici, aratoase

Desi coroanele sunt de obicei plasate pe usi, in acest an vom putea vedea, de asemenea, cateva coroane mici si aratoase pe brad de Craciun. Ele pot fi verzi, cu detalii mici, cum  ar fi conuri de pin etc. Vezi aici mai multe modele pentru a alege cel mai potrivit brad de Craciun pentru tine.

Obiecte metalice pentru bradul de Craciun

Desi bradul este acelasi ca in fiecare an, decorarea acestuia se poate schimba. Una dintre tendintele din acest an este tocmai adaugarea de obiecte metalice la bradul de Craciun. Conuri de brad, coroane, globuri, stele..., ce vrei tu. In ceea ce priveste culoarea, in acest an vom vedea multe tonuri de cupru, desi auriul sau argintul, cele doua tonuri clasice prin excelenta, nu vor disparea nici ele.

Lumini in forma de lumanare

Multe magazine au pus in vanzare in acest an unele lumini foarte speciale pentru brazi de Craciun. Acestea sunt lumini sub forma de lumanari care sunt plasate in jurul intregului brad si care, pe langa iluminare, servesc ca ornament.

Alb ca zapada

Bradul verde va fi intotdeauna cel mai solicitat. Cu toate acestea, in ultimii ani am vazut cu totii , brazi albi decorati in multe case. Multi oameni opteaza pentru brazi cu doar cateva decoratiuni albe, dar din acest an, parca toti brazii au fost ninsi de sus pana jos.

Pentru a avea un brad “ inzapezit” fara a fi nevoie sa cumparati unul nou, trebuie doar sa cumparati un spray alb si sa va pictati bradul de zapada, fals evident. Cand il dezasamblati, va trebui doar sa-l curatati si sa-l pastrati  pentru anul viitor.

Turta dulce pentru a decora bradul de Craciun

O alta tendinta actuala este de a atarna turta dulce in brad, ambalata evident. Un numar mare de brutarii ofera aceasta optiune consumatorilor pentru a decora bradul la aceasta data speciala. Desigur, daca decideti sa puneti asa ceva in brad, nu uitati sa le mancati inainte de sfarsitul anului.

Ornamente mari

Desi au fost alese intotdeauna ornamente mici, anul acesta vom gasi ornamente xl in magazine pentru orice brad de Craciun. Maxi-ornamentele sunt destinate brazilor de, minim, 1,80 m si foarte frunzosi pentru a-l face frumos din punct de vedere vizual.

Aceste ornamente cantaresc de obicei foarte putin, in ciuda dimensiunii lor, deci nu va trebui sa va faceti griji daca copacul rezista greutatii.

Sticla sculptata, o tendinta

In plus fata de obiectele metalice, sticla este o alta dintre marile tendinte ale sezonului pentru decorarea bradului de Craciun. Aceste ornamente sunt de obicei foarte delicate, deci nu sunt recomandate atunci cand exista copii mici implicati.

De regula, ornamentele din sticla sunt de obicei sculptate. Acest lucru creste de obicei pretul, dar merita daca va place sa aveti un brad de revista  de Craciun.

Pampoanele - o atingere foarte feminina a pomului de Craciun

Pampoanele  cu pene sunt o alta dintre tendintele din acest an care aduc o nota feminina si delicata. Nu este un ornament foarte comun, asa ca s-ar putea sa va fie greu sa gasiti  aceste decoratiuni. Solutia? Fa-le singur. In acest fel, pe langa faptul ca este un decor delicat, va fi, de asemenea, mai special pentru simplul fapt ca l-ati facut manual.