Inchirieri autocare - Sigur și confortabil !

BUCURESTI - 9 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Fiind una dintre cele mai importante companii de transport din Romania, Lukadi se străduiește să ofere cele mai bune servicii și produse posibile prin investiții continue atât în personalul nostru cât și în flota noastră de autocare.

.

.

Acest lucru se desfasoara pentru a asigura clienților posibilitatea de închiriere de autocare, oferind cea mai bună experiență de călătorie. Gama noastră de autocare și autobuze sunt moderne și ecologice, cu un confort sporit și o bună stocare. Șoferii noștri locali sunt responsabili de serviciu și au kilometri de experiență în spatele volanului. Ei se vor asigura că călătoria dvs. este sigură și plăcută.

Pe lângă asigurarea autobuzelor ca fiind sigure și confortabile cu centuri de siguranță în toate scaunele, puteți fi siguri că suntem un furnizor serios și dedicat de tot felul de proiecte de transport. Puteți avea încredere că avem toate rutinele interne pentru a vă satisface cerințele.

La Inchirieri autocare avem in vedere totul de la responsabilitatea conducerii, atenția clienților, infrastructura, neconformitatea, politica de calitate, procesele legate de clienți, procesarea rezervărilor / comenzilor, la mediul de lucru. La Inchirieri autocare nu au fost dezvăluite discrepanțe.

Inchirieri autocare oferă o gamă largă de servicii de închiriere de autocare populare, care combină calitatea și fiabilitatea de înaltă calitate pe care le-ați aștepta de la o afacere stabilită - la prețuri extrem de competitive! Mai jos sunt serviciile comune pe care le satisfacem, dar putem oferi, de asemenea, servicii personalizate la cerere.

Inchirieri autocare sunt menținute în stare imaculată pentru a vă oferi petrecerea la destinație în confort și stil. Elementele de siguranță sunt de o importanță deosebită pentru vehiculele noastre care au centuri de siguranță în trei puncte.

Autocarele noastre de lux modern oferă scaune spațioase și confortabile pentru orice lungime de călătorieAvem o vastă experiență în furnizarea de servicii de transport de calitate pentru companii de profil, evenimente sportive, funcții sociale și contracte școlare.

Întreaga noastră flotă este menținută la cele mai înalte standarde, asigurând livrarea petrecerii la destinație în confort și stil. Compania de autobuze este un operator autorizat de autocare, în conformitate cu pasagerul public. Avem atât dimensiunea flotei, cât și suportul pentru a satisface toate cerințele dvs. de transport.

Antrepriza noastră de închiriere de autocare și autobuze are o reputație greu de câștigat pentru calitate, valoare și fiabilitate și pentru a servi rețeaua noastră de clienți. Serviciile noastre de la Inchirieri autocare includ transportul de personal de înaltă calitate, contracte școlare, evenimente sportive și funcții sociale.

Fiecare client este important pentru noi și ne străduim să satisfacem nevoile lor într-o manieră profesională și amabilă.

La Inchirieri autocare chiar ne pasă de clienții noștri. De la serviciile clienților la conducătorii noștri de autocare, dorim să ne asigurăm că experiența dvs. de utilizare a serviciului nostru este profesională, eficientă și prietenoasă. De la primul contact cu echipa noastră de relații cu clienții, solicitarea și rezervarea dvs. vor fi rezolvate de o echipă profesionistă cu experiență dovedită de a furniza cea mai înaltă calitate a serviciilor.