Inchirieri microbuze-oferte personalizate doar cu Lukadi Transport

BUCURESTI - 12 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

In cadrul companiei Lukadi Transport va este pus la dispozitie serviciul de inchirieri microbuze la preturi de exceptie.Acum aveti ocazia sa calatoriti cu microbuze moderne destinate transportului de persoane spre orice destinatie doriti.

.

.

Indiferent daca este vorba despre participarea la evenimente private,  calatorii de tip bussines sau sejururi turistice aici gasiti solutia de care aveti nevoie.Microbuzele oferite spre inchiriere sunt dotate cu aer conditionat, scaune reglabile, sistem audio video si wi fi gratuit.

Bineinteles ca preturile difera in functie de distanta de parcurs, timpul de stationare si numarul zilelor de inchiriere, insa aveti garantia ca sunteti intampinati cu costuri corecte.Accesati site-ul www.transport-personal.ro si cereti ajutor specializat daca nu detineti un mijloc de transport adecvat pentru a calatori in grup.

Lukadi Transport are o vasta experienta in domeniul transportului de persoane si este o firma renumita pentru profesionalismul echipei dar si pentru faptul ca reuseste sa mentina serviciile la cele mai inalte standarde de confort si calitate.

Inchirieri microbuze-solutii utile

Oferta de inchirieri microbuze se dedica atat persoanelor fizice cat si celor juridice si va este pusa la dispozitie o flota de microbuze moderne si bine intretinute care se incadreaza cu succes normelor europene.Preturile sunt flexibile si variaza de la caz la caz. Calatoriti alaturi de un personal specializat si soferi experimentati spre orice destinatie.

Iar daca trebuie sa asigurati transportul unui numar de persoane sau sa ajungeti intr-un alt oras la un teambuilding, si nu detineti un mijloc adecvat de transport atunci merita sa apelati cu incredere la oferta Lukadi Transport.

Serviciile lor se caracterizeaza prin promptitudine si atentie la detalii pentru ca toti clientii sa aiba o experienta placuta.Pentru calatorii  confortabile si sigure si amintiri de neuitat colaborati cu cei mai buni in domeniu.

Inchirieri microbuze-calitate desavarsita

Serviciul de inchirieri microbuze va pune la dispozitie autovehicule moderne pe care le puteti inchiria pe diferite perioade de timp. Acestea va asigura un nivel de siguranta ridicat si un plus de confort.La nevoie beneficiati de asistenta tehnica pentru ca sunteti intotdeauna intampinati cu sfaturi practice si utile pentru a alege cu usurinta varianta cea mai potrivita.

Oferta propusa este optimizata nevoilor clientilor si respecta cu strictete normele europene.Soferii alaturi de care calatoriti isi manifesta respect fata de clienti si ii sprijina la nevoie. Ei dau dovada de punctualitate si corectitudine si ajung mereu la timp la destinatia propusa. De asemenea, sunt mereu orientati catre satisfacerea nevoilor pasagerilor si isi doresc cu orice pret sa aduca multumire deplina chiar si celor mai exigenti clienti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/inchirieri-microbuze-oferte-personalizate-doar-cu-lukadi-transport