Inchirieri microbuze-preturi atractive si profesionalisti de exceptie

BUCURESTI - 29 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Lukadi Transport va ofera serviciul de inchirieri microbuze pentru cei care doresc sa calatoreasca alaturi de noi. Noi detinem un numar impresionant de microbuze pentru a face fata cu succes solicitarilor clientilor. In functie de numarul de persoane care este stabilit in prealabil, puteti alege microbuze de dimensiuni mici sau mari, astfel incat toata lumea sa fie multumita

.

.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla detaliile suplimentare de care aveti nevoie. Accesati chiar acum site-ul nostru www.transport-personal.ro  sau telefonati-ne imediat ce ati luat decizia sa calatoriti cu noi. Noi va oferim solutii imediate si ne tratam clientii cu respect si consideratie. Personalul nostru da dovada de cel mai inalt grad de profesionalism in domeniu si va este alaturi de fiecare data cand doriti sa ajungeti rapid si sigur intr-o anumita locatie.

Oferta de inchirieri microbuze de la Lukadi Transport

Intrati chiar acum pe site-ul nostru online si beneficiati de serviciul de inchirieri microbuze  la preturi imbatabile. Microbuzele noastre sunt dotate cu aer conditionat, lampi individuale de citit, sisteme video si audio cat si o cala, unde va puteti depozita in siguranta bagajele. Noi ne dorim sa facem fata cu succes necesitatilor clientilor nostri, indiferent de locatia aleasa. Pretul este stabilit in functie de distanta deplasarii respective precum si numarul de persoane transportate, insa noi va garantam cel mai bun raport pret- calitate.

Cu noi puteti calatori pretutindeni, ajunge doar sa ne anuntati ruta pe care doriti sa va deplasati si data aferenta, de restul ne ocupam noi. Va stam la dispozitie cu diferite mocrobuze de inchiriat precum si personal bine instruit care sa rezolve cu usurinta orice situatie neprevazuta ar putea sa apara. De asemenea, soferii nostri sunt respectuosi si prietenosi si va ajuta oricand aveti nevoie de sfaturile sau sugestiile lor. Doar asa, veti putea fi multumiti de excursia respectiva, din toate punctele de vedere.

Inchirieri microbuze- destinate transportului de persoane

Suntem o firma cu experienta care va stam la dispozitie cu oferetele noastre de inchirieri microbuze. Cu noi veti avea siguranta unor deplasari in conditii de maxima securitate si confort sporit. Contactati-ne si solicitati o oferta personalizata care sa se plieze perfect cerintelor dumneavoastra. Noi facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a multumi fiecare client in parte.

Nu ne dorim doar sa plecam in cursa si sa ne intoarcem teferi, ci vrem ca dupa fiecare calatorie clientii nostri sa isi aminteasca cu drag de noi si sa contribuie deciziv la renumele firmei noastre. De aceea, investim timp si rabdare la incheierea contractelor intre clienti sau la stabilirea unui nou traseu pentru cei dornici de calatorii.

De-a lungul timpului am primit aprecierea si respectul clientilor nostri si am reusit sa ducem la sfarsit nenumarate proiecte avute in desfasurare. Punctualitatea reprezinta un element esential in reusita noastra. Ne preocupam sa gasim solutiile potrivite la timp pentru a satisface nevoile clientilor nostri si a reusi sa ne pastram un loc de cinste printre cei care prefera sa calatoreasca cu Lukadi Transport.