Intra si tu in atmosfera jocului de carti Statul Paralel 2!

BUCURESTI - 19 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Fara doar si poate majoritatea dintre noi a auzit despre faptul ca in Romania ar exista un stat paralel care ar atenta la statul de drept punand in pericol democratia si suveranitatea poporului.

.

.

Pornind de la aceste stiri care de multe ori ruleaza pe ecranele televizoarelor si care de foarte multe ori nu au vreo dovada, o echipa de oameni cu imaginatie bogata si cu un umor dezvoltat a conceput jocul de carti „ Statul Paralel 2 – Forte Oculte Noi” pentru a pune in scena o lupta intre cele doua state: statul de drept si statul paralel. Conceptul acestui joc de carti este foarte asemanator cu alte jocuri precum Preda-te Killer, Mafia, Werewolf sau Town of Salem.

 Povestea jocului de carti Statul Paralel 2

Jocul de carti Statul Paralel 2 imagineaza lupta dintre statul de drept ales prin votul democratic al poporului si statul paralel condus de forte oculte despre care alesii nu au cunostinta, aceste forte oculte amenintand suveranitatea poporului si democratia. Personajele care apartin statului paralel in cadrul acestui joc de carti sunt asasinii si lunetistii.

Asasinii cauta sa ucida pe oricine, iar acest lucru se realizeaza in primul timp al jocului, si anume noaptea. In acest context paznicii, reprezentatii statului de drept, cauta sa protejeze fiecare membru al statului de drept.Daca victima asasinilor este pazita de paznici si asasinii nu pot sa actioneze, atunci intra in lupta lunetistii, acestia putand ucide chiar si daca victima este pazita.

Pe langa paznici, statul de drept poate apela si la clarvazatori sau oracole, acestia putand afla prin intermediul povestitorului care dintre jucatori sunt asasini.Vrajitorii sunt alte personaje importante, acestia facand propria lege si alegand daca sa fie de partea reprezentatilor statului de drept sau ai celor din Statul Paralel. Un al doilea timp al jocului pe langa noapte este ziua.

Unde gasim jocul de carti Statul Paralel 2?

Daca acest joc de carti ce creeaza scena imaginara a unor stiri false care pot fi regasite pe ecranele televizoarelor ti se pare captivant, trebuie spus ca platforma online Bartera.ro promoveaza acest joc. Comerciantii care doresc sa comercializeze jocul Statul Paralel 2 catre clienti trebuie sa ia legatura cu echipa de la Bartera pentru a avea la indemana toate informatiile cu privire la conditiile prin care acest joc poate fi achizitionat si comercializat ulterior. Pentru a afla toate conditiile necesare in acest demers, orice comerciant poate trimite un e-mail echipei de la Bartera, la adresa contact@bartera.ro.

In total in cutia jocului de carti Statul Paralel 2 exista 36 de carti de joc cu personaje distribuite in 6 clase, 48 de carti de personalitate unice si 1 carte personalizabila care ofera posibilitatea de a multiplica modurile de joc si de a aduce mai multa savoare jocului.

Pe langa aceste carti de joc in cutia jocului Statul Paralel 2 mai poti gasi de asemenea si 5 carti de manual pentru fiecare etapa a jocului, dar si 2 manuale pliante complete.Cauta chiar acum jocul Statul Paralel 2 si afla cine va invinge in lupta dintre statul de drept si fortele oculte ale statului paralel.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/intra-si-tu-in-atmosfera-jocului-de-carti-statul-paralel-2