Izopod, compania nr. 1 în izolații cu spumă poliuretanică a lansat noul site

BUCURESTI - 10 februarie 2023

Comunicat tip General in Constructii

Izopod este o companie cu 10 ani de experiență pe piața din România și, totdată, alegerea principală în rândul clienților care aleg izolații cu spumă poliuretanică. O nouă verisune a site-ului tocmai a fost lansată. Aceasta este mai prietenoasă, are informații mai bogate și actualizate

Izopod

Izopod

Izopod este o companie cu 10 ani de experiență pe piața din România și, totdată, alegerea principală în rândul clienților care aleg izolații cu spumă poliuretanică. O nouă verisune a site-ului tocmai a fost lansată. Aceasta este mai prietenoasă, are informații mai bogate și actualizate.

 

Izolatia cu spuma poliuretanica reprezintă cea mai eficientă pentru menținerea temperaturii dorite și joacă un rol esențial în protecția împotriva condensului și mucegaiului. Noul site-ul Izopod este concentrat pe 4 mari piloni importanți: celulă închisă vs deschisă, ignifugare lemn, hidroizolații poliuree și calculator preț. Cu un design nou, adaptat valorilor organizaționale, site-ul se concentrează pe beneficiile izolării locuinței sau a halei cu spumă poliuretanică și modalitatea de aplicare în funcție de zona aleasă.

În interiorul site-ului se pot găsi numeroase informații cu privire la tipurile de spumă poliuretanică existente (cu celulă închisă, cu celulă deschisă) și la modalitățile lor de aplicare. Categoriile din site detaliază zonele unde pot fi utilizate cele două feluri de spumă, care este grosimea ideală pentru fiecare în parte și cum ar trebui aplicat stratul astfel încât clientul să nu se confrunte cu mucegai.

 

Izopod oferă un calculator pentru spumă poliuretanică

 

O noutate față de site-ul vechi este că acum Izopod pune la dispoziție un calculator de preț direct în site. Cu ajutorul acestuia, clientul poate afla la ce sumă să se aștepte când se începe procesul de izolare a spațiului. Pentru a afla suma, vizitatorul din site trebuie să introducă 3 informații relevante: tipul de celulă dorită (închisă vs deschisă) și grosimea aferentă dorită, numărul de metri pătrați asupra cărora se va aplica izolarea și bifarea opțiunii de ignifugare a lemnului dacă este cazul.

În cazul celulei închise, grosimile potrivite variază între 5 și 10 cm. De cealaltă parte, pentru celula deschisă sunt disponibile grosimi variind între 10 și 20 de cm. Deși prețul este mai mare, specialiștii Izopod recomandă izolația cu celulă închisă, motivele fiind regăsite pe site. Pentru celula deschisă, Izopod pune la dispoziție grosimi mai mari, pentru a asigura protecția termică dorită.

Pentru orice nelămurire, sfat sau curiozitate, Izopod oferă consultații gratuite. Astfel, clientul poate împărtăși mai multe detalii despre spațiul pe care îl vizează pentru izolare și poate cere o opinie avizată. Specialiștii în izolarea cu spumă poliuretanică vor alcătui o ofertă în funcție de disponibilitatea de buget, preferințele clientului, dimensiunea și complexitatea spațiului. Mai mult, dacă este vorba despre un spațiu vast, oferta este negociabilă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/izopod-compania-nr-1-in-izolatii-cu-spuma-poliuretanica-a-lansat-noul-site