Jucarii pinata-ideale pentru un plus de amuzament

BUCURESTI - 12 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Bubu Party va intampina cu cele mai frumoase jucarii pinata care aduc o mare bucurie in sufletele copiilor. Cu ajutorul lor puteti sa va accesorizati petrecerile cu stil si sa faceti din aniversarea celor mici momente de neuitat.

.

.

Pinata este un joc traditional care se foloseste de foarte mult timp peste tot in lume.Originara din Brazilia confera unicitate fiecarei petreceri in parte.Aceste jucarii pinata sunt umplute cu dulciuri, baloane colorate si confetti stralucitoare.

Este vorba despre o jucarie care imbraca diferite forme si se agata undeva sus, la o inaltime destul de mare pentru ca cei mici sa se chinuie un pic sa ajunga la ea. In interiorul pinatei se ascund o multime surprize placute pentru copii.

Toti invitatii adora sa se joace Pinata pentru ca acestia lovesc in randuri repetate jucaria, pana ce toate cadourile din interior o sa cada pe jos, iar cei mici o sa alerge sa ia dulciuri si alte jucarii pregatite special pentru ei.Daca vreti sa faceti si mai dificila atingerea pinatei legati copiii la ochi si mariti curiozitatea acestora.

O Pinata plina cu mici delicii este tot ceea ce isi doresc piticii la petrecerea lor. Suspendati jucaria undeva sus intr-un pom daca petrecerea are loc in curtea casei sau intr-un spatiu frumos amenajat pentru copii, pentru a mari interesul celor mici.

Trebuie sa desenati un cerc in jurul pinatei, iar invitatii vor sta pe rand in acest diametru si vor incerca sa loveasca Pinata cu un bat. In acest fel participantii la joc vor forma un si si vor fi pe rand legati la ochi, iar fiecare jucator are cate trei sanse de a dobora cadourile ce se afla in interior.Cand se sparge Pinata, surprizele se vor imprastia imediat pe jos, ceea ce fac copiii extrem de bucurosi.

Jucarii Pinata-intens colorate si frumos decorate

Aceste jucarii Pinata sunt foarte apreciate de catre copii pentru ca isi pun la incercare indemanarea iar efortul lor de a sparge jucaria este rasplatit cu bomboane delicioase, baloane, confetti si multe alte surprize.

Colaborand cu adevaratii specialisti in domeniu aveti certitudinea ca jocul Pinata va fi un succes total care amuza toti invitatii prezenti la petrecere. Acestia va pun la dispozitie cele mai atragatoare jucarii pentru un party minunat.

Jucarii Pinata-jocuri impresionante

Accesati site-ul www.bubuparty.ro si cumparati jucarii Pinata in modele diverse, foarte frumos colorate.Atrageti copiii la joaca si pregatiti si alte surprize invitatilor la petrecere.Puteti face karaoke, pentru a antrena copiii la dans si voie buna. '

Iar daca petrecerea are loc intr-un spatiu de joaca pentru copii puteti aduce si trambuline gonflabile pentru ca cei mici adora sa se bataie pe suprafata lor moale si delicata. Nu uitati de baloanele cu heliu care aduc un plus de culoare fiecarei petreceri. Achizitionati-va articole de petrecere de cea mai buna calitate pentru a conferi o frumusete aparte unui party memorabil.

Taguri: pinata