Lapte praf pentru sanatatea bebelusilor

BUCURESTI - 23 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sanatate, Retail

Laptele praf pentru sugari este oferit in diferite compozitii in functie de varsta sau nevoile sugarului. Toate tipurile de lapte praf sunt preparate special, pentru ca produsul sa fie mai bine tolerat de bebelusi si deosebit de usor de digerat. Astfel, formula artificiala pentru sugari nu este aceeasi cu laptele conventional de vaca, capra sau soia.

lapte praf

lapte praf

Cel mai comod lapte praf este cel pentru pentru bebelusi care este deja amestecat, astfel incat, nu trebuie decat sa-l transferi in biberoanele curate. Aceste produse sunt foarte practice – mai ales atunci cand lucrurile trebuie facute rapid – dar sunt si mai costisitoare.

Expertii recomanda utilizarea unei formule speciale pentru sugari in primul an de viata. Ce marca utilizezi, depinde de nevoile bebelusului. Prin urmare, toate produsele disponibile in magazinul online elaptepraf.ro sunt foarte potrivite. Este logic sa folosesti intotdeauna acelasi lapte, mai ales in primele luni. In acest fel digestia sau intregul organism al bebelusului nu este impovarat inutil.

Lapte de pornire

Se poate administra de la primul biberon daca nu exista alaptare sau aceasta este partiala. Este compus in asa fel incat bebelusul tau sa fie alimentat optim cu toti nutrientii de care are nevoie, pentru o dezvoltare sanatoasa in primele cateva luni.

Laptele praf Pre contine doar zahar din lapte (lactoza) si nu alti carbohidrati.Lapte praf 1, pe de alta parte, contine nu numai lactoza, ci si niste amidon usor digerabil si, prin urmare, este mai satios.

Laptele praf Pre HA este potrivit pentru bebelusii cu risc crescut de alergii. Proteina continuta aici este descompusa in blocuri mici, cu continut scazut de alergeni, reducand astfel riscul de alergii.  PRE HA nu trebuie utilizat daca exista o alergie la proteinele din laptele de vaca sau daca este suspectata.

Lapte de continuare

Este adaptat nevoilor nutritionale ale bebelusilor mai mari atunci cand primesc deja alimente complementare si au mai mult de 6 luni. Continutul energetic si compozitia nutritionala a laptelui continuu au fost dezvoltate in asa fel incat, impreuna cu terciurile, sa sustina optim bebelusul in crestere si dezvoltare.

Laptele praf 2 este hrana ideala cu lapte pentru mesele complementare si contine vitamine importante precum si fier, calciu, iod si valorosi acizi grasi omega-3.Incepand cu luna a 10-a, se recomanda lapte praf 3 ca parte a unui regim alimentar complementar mixt.

Lapte praf pentru copii

Datorita compozitiilor adecvate varstei bebelusilor, laptele praf este o contributie deosebit de valoroasa la cresterea sanatoasa a copiilor mici. In functie de nevoile copiilor mici, laptele praf contine fier important iar proteinele sale sunt reduse intr-o maniera prietenoasa pentru copii.

Laptele praf pentru copii ofera calciu valoros si vitamina D pentru oase sanatoase. In plus, laptele praf contine toate componentele de crestere care sunt necesare pentru a sustine cresterea sanatoasa a copiilor mici.

Taguri: lapte praf
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/lapte-praf-pentru-sanatatea-bebelusilor