Lemnul, materialul ideal pentru toate scarile interioare ale unei case

BUCURESTI - 20 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

In ultimii ani tot mai multa lume se reintoarce la ideea de natural si considera ca traim intr-o lume in care betonul si metalul fac parte prea mult din viata de zi cu zi. Acest lucru se poate remarca si atunci cand ne referim la scarile interioare pentru acele case cu etaj sau pentru casele cu mansarda. Fiind nevoie de o scara interioara care sa faca legatura intre parter si etaj sau intre etaj si mansarda, tot mai multi sunt aceia care opteaza pentru diferite modele de scari interioare lemn .

scari interioare lemn

Aspecte referitoare la productia scarilor interioare din lemn

Faptul ca lemnul este unul dintre cele mai vechi materiale folosite in constructii nu mai este o noutate. Insa timp de anumite decenii preferintele atunci cand vorbim despre scarile interioare s-au oprit asupra metalului si asupra betonului.

Insa lumea pare sa redescopere calitatile lemnului, iar atunci cand ne referim la scarile interioare, lemnul poate oferi atat calitate, cat si rezistenta, dar si rafinament din perspectiva design-ului.Scarile interioare realizate din lemn sunt produse pe baza de lemn de esenta tare precum stejarul. Astfel vorbim despre o rezistenta foarte mare a lemnului si despre durabilitatea acestuia chiar si odata cu trecerea anilor, fiind o investitie pentru o viata intreaga.

Dincolo de esenta tare a lemnului, acesta este uscat in mod natural pentru un timp indelungat. Pe de alta parte trebuie spus ca lemnul este tratat cu diferite solutii specifice pentru a spori rezistenta la factorii de mediu. Cu alte cuvinte vorbim despre scari interioare lemn care sunt construite dintr-un lemn ale carui proprietati naturale sunt imbunatatite inainte de a se produce scara.

O alta caracteristica a scarilor interioare din lemn se refera la aplicarea unor straturi superioare de lac sau de ulei pentru a completa tratamentele anterioare aplicate lemnului. Lacul sau uleiul aplicat in final nu doar ca ajuta la un plus de rezistenta, dar faciliteaza si intretinerea acestor scari interioare din lemn.

Unde putem amplasa scari interioare din lemn?

Scarile interioare construite din lemn pot fi folosite pentru toate tipurile de scari din interiorul unei case. Fie ca ne referim la scarile principale care fac legatura dintre parter si etaj, fie ca avem in vedere scarile care duc inspre mansarda, fie ca discutam despre scarile secundare sau scarile de serviciu in acele case in care exista, toate acestea pot fi construite din lemn.Versatilitatea lemnului face ca orice model si orice forma de scara interioara sa poata fi realizata pe baza lemnului.

In vederea alegerii unei scari interioare lemn de calitate superioara si pentru care sa ai garantia calitatii se recomanda alegerea unui producator important in acest domeniu de activitate.Un astfel de producator care pune la dispozitia clientilor o gama foarte variata de modele de scari interioare din lemn este firma Stil Compact Design. Aceasta firma comercializeaza scari interioare lemn pentru orice locuinta, dar in acelasi timp asigura si consultanta de specialitate, transport la adresa solicitata si servicii de montaj pentru scarile interioare din lemn. Detalii suplimentare pot fi gasite pe www.scaralemn.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/lemnul-materialul-ideal-pentru-toate-scarile-interioare-ale-unei-case