Lextor – partenerul ideal pentru deschiderea unei afaceri

BUCURESTI - 13 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Media / Publicitate

Intentionezi sa deschizi o afacere si vrei ca in cel mai scurt timp sa ai toate documentele care sa iti permita sa iti desfasori activitatea in mod legal? In acelasi timp iti doresti sa nu pierzi nici macar o zi cu procedurile specifice pentru deschiderea unei firme? Ei bine, in acest caz tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciile profesionale de infiintare firma .

infiintare firma

infiintare firma

Exista o oferta diversificata de astfel de servicii, iar pentru a beneficia de o echipa cu experienta si cu vasta pregatire in acest domeniu de activitate poti avea in vedere sa te adresezi celor de la Lextor.

Principalele avantaje ale serviciilor de infiintare firma

Cu toate ca multa lume ezita in a apela la firmele care se ocupa de infiintarea de noi societati comerciale si entitati cu personalitate juridica prin prisma costurilor, trebuie spus ca avantajele oferite de aceste servicii sunt cu siguranta mult mai numeroase si mai mari in raport cu costurile aferente pentru prestarea serviciilor respective.

Un prim avantaj al serviciilor de infiintare a unei firme este faptul ca vei avea la indemana pregatirea, expertiza si experienta unor profesionisti care au ca si obiect de activitate consultanta juridica in acest domeniu. Cu alte cuvinte vei fi la curent cu ultimele modificari in privinta legislatiei pentru infiintarea unei societati comerciale.

Un al doilea avantaj este dat de faptul ca vei beneficia de consultanta de specialitate. Altfel spus vei putea sa faci cele mai potrivite alegeri pentru personalitatea juridica a viitoarei firme, dar si in privinta codurilor CAEN.

Tot la avantajele oferite de aceste servicii merita amintit faptul ca vei avea parte de un proces de infiintare a firmei foarte rapid. Datorita faptului ca nu vor exista intarzieri ca urmare a faptului ca profesionistii in domeniu cunosc exact ceea ce trebuie sa se regasesca in dosarul depus la Registrul Comertului, intr-un timp foarte scurt vei putea sa incepi activitatea propriu-zisa.

Nu in ultimul rand merita sa amintim faptul ca vei scapa de stresul, de bataia de cap si de timpul alocat pentru acest proces odata ce apelezi la profesionistii in infiintare firma. Nu vei avea nevoie sa faci drumuri la ghisee, nici sa redactezi diferite acte sau contracte, toate acestea ramanand in sarcina profesionistilor.

Mai mult decat atat, orice nelamurire sau problema care ar putea sa apara pe parcursul procesului de infiintare a viitoarei firme va fi solutionata in cel mai eficient mod si in cel mai scurt timp.

Apeleaza la profesionistii de la Lextor

In conditiile in care aceste avantaje te-au convins ca merita sa te adresezi unei firme atunci cand iti doresti sa deschizi o afacere, firma Lextor iti sta la dispozitie cu o echipa de profesionisti si cu servicii complete.

Fie ca ai nevoie doar de infiintarea firmei, fie ca ai nevoie de gazduirea sediului social pentru viitoarea firma sau de deschiderea unui nou punct de lucru pentru firma pe care o detii, Lextor iti pune la dispozitie astfel de servicii la preturi avantajose. Pentru informatii complete poti accesa lextor.ro.