Lukadi Transport inchirieri autocare pentru calatorii unice si de neuitat !

BUCURESTI - 23 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Firma de inchirieri autocare reprezinta alegerea naturala atunci cand vine vorba de calatorii turistice in tara. Va garantam o organizare profesionala si executarea unor sarcini de conducere diverse, unde dorintele si nevoile dvs. sunt puse pe primul loc.

.

.

Avem o mare responsabilitate de fiecare data cand primim oaspetii. si, prin urmare, solicitam autobuzelor si soferilor intr-o clasa, in special in ceea ce priveste standardele de siguranta si mediul inconjurator. Lasati-va sa va inspirati si contactati-ne pentru mai multe informatii.Asteptam cu nerabdare sa va insotim pe dvs., in calatoria dvs.

Ambele grupuri mici si mari pot inchiria un autocar , fie pentru transport, fie pentru vizitarea obiectivelor turistice. Puteti inchiria un autobuz pentru transport la aeroport, hotel sau la un eveniment. Astfel inchirierea unui autobuz inainte si inapoi la hotel sau evenimentul poate fi solutia ideala pentru grupuri.

Firma de inchirieri autocare inchiriaza autobuze bine echipate, cu standarde foarte ridicate, si asigura aranjarea transportului si excursii mai lungi, cu si fara ghid. Firma de inchirieri autocare ofera toate tipurile de autobuze precum microbuze, autobuze pentru grupuri mari, autobuze de lux. Puteti inchiria un autobuz pentru orice, de la excursii scolare, calatorii de lucru, la un eveniment sau calatorii de grup.

In afara orelor de programare, consultati telefonul nostru telefonic, care va poate ajuta la efectuarea rezervarilor actuale sau de urgenta a autocarelor, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Firma de inchirieri autocare se ocupa de toate tipurile de sarcini de conducere in transportul de pasageri cu autocarul. Echipa noastra experimentata de angajati va pregati cu bucurie solutii in consultare cu dvs. si compania dvs., adaptate la dorintele dvs. si nevoile logistice.

Timp de multi ani, am acumulat cunostinte ample despre transportul de calatori si oferim expertiza si sfaturile noastre personale si profesionale.Suntem intotdeauna gata sa oferim un pret bun serviciilor de transport cu autobuzul, indiferent de tipul de transport pe care il priveste. Angajatii nostri competenti sunt pregatit.  

Noi, de obicei, lucram cu intregul eveniment turistic de la inceput pana la sfarsit si, prin urmare, ne poate ajuta cu planificarea si service-ul dincolo de serviciul autocar. - De exemplu, ghiduri, semnalizare, sugestii de turism si logistica - sau poate doar o propunere de design pentru un restaurant bun pentru invitatii dumneavoastra.

Avem numeroase parteneriate permanente cu companii private si publice care au nevoie de securitate si precizie, fara a trebui sa planuiasca de fiecare data. Prin urmare, angajatii si cu experienta sunt intotdeauna pregatiti sa va ajute cand va sunati si ca garantie ca totul va functiona fara probleme.

Avem o mare responsabilitate de fiecare data si, prin urmare, solicitam autocarelor si soferilor intr-o clasa, in special in ceea ce priveste standardele de siguranta si mediul inconjurator.

In cele din urma, toate experientele bune sunt in legatura cu autocarul si angajamentul - de aceea exista o diferenta cand ne sunati. Asteptam cu nerabdare sa va insotim, in calatoria dvs.Asadar, alegeti Firma de inchirieri autocare pentru calatorii unice si de neuitat !