Lukadi Transport partenerul tau de incredere pentru transfer aeroport!

BUCURESTI - 26 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Compania noastra va sta la dispozitie cu o flota de autovehicule moderne si soferi cu o vasta experienta, pentru ca dumneavoastra sa ajungeti la hotel sau aeroport in cele mai confortabile si sigure conditii posibile.

.

.

Firma de transfer aeroport ofera servicii de transfer la aeroport si servicii private la mai multe aeroporturi. In fiecare locatie, transferul de la / de la aeroport ofera cel mai economic, mai convenabil si mai prietenos mod de a ajunge la si de la aeroport.

Serviciul nostru ofera pick-up-uri directe si transport la orice destinatie prin intermediul flotei noastre. Serviciile Firmei de transfer aeroport opereaza la cele mai importante aeroporturi. Rezervati urmatorul transfer de la / la aeroport cu noi, suntem singura modalitate de a ajunge la timp!

Autobuzul de transfer de la aeroport ofera transport la cele mai multe hoteluri din centrul orasului. Autobuzul pleaca la fiecare 15 minute in timpul orelor de varf si pana la 30 de minute in afara orelor de varf.Este un serviciu usor si confortabil de transfer de la / la aeroportul si la hotel.

Detinem autovehicule confortabile cu soferi prietenosi, si ratele rezonabile ofera un serviciu excelent de transport. In fiecare zi.. Nu veti mai trebui sa asteptati mai mult de 30 de minute pentru plecarea urmatoare.

Cu transfer aeroport scapati de stresul de a cauta un mijloc de transport de la aeroport, dupa un zbor obositor, unde riscati sa dati peste un sofer nepoliticos. Soferii nostri fiind recunoscuti pentru comportamentul lor manierat. Transferurile de sosire si plecare catre aeroporturile principale, functioneaza 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana.

Transfer aeroport include intalniri personale si de asistenta la aeroport si transport la hotelul dumneavoastra. Cu soferi profesionisti, serviciul nostru de transport hotel-aeroport si serviciu privat va va duce la destinatie rapid, la un pret rezonabil. De la cartierul sau hotelul dvs. pana la aeroporturile locale, furnizorii nostri au soferi care va pot duce acolo.

Indiferent daca sositi sau plecati, acasa sau in strainatate, rezervarea unui transport de la aeroport la hotel fara probleme este calea fara stres de a calatori.Incepeti sau incheiati concediul in stil prin organizarea unui transfer privat non-comun de la aeroport cu firma noastra de transport hotel-aeroport. Sau organizati un transfer de grup. Transferurile de la aeroport pot fi și cu autobuzul sau microbuzul.

Transport hotel aeroport ofera servicii complete de transport persoane intern si international: inchirieri autocare, microbuze, limuzine sau autoturisme, transfer aeroport sau circuite turistice. Transport hotel aeroport reuseste cu succes sa indeplineasca toate cerintele de transport din partea clientilor. De la inchirieri de masini pana la transfer aeroport sau trasee turistice in tara.

Pentru serviciul de transfer aeroport punem la dispozitie atat microbuze, cat si autoturisme  pentru grupuri mai mici de persoane. De asemenea, serviciul de transfer aeroport se poate realiza in conditii de lux pentru un plus de confort, eleganta si rafinament. Alegeti toate aceste lucruri prin intermediul firmei noastre !