Oferta diversificata de tricouri pentru institutiile Ministerului Afacerilor Interne

Peretu - 10 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

Cu totii stim ca atunci cand vine vorba despre institutiile care se afla in subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), vestimentatia este una speciala si are rolul de a semnala faptul ca persoanele respective sunt parte a institutiilor precum Politia, Politia Locala, Jandarmerie sau Pompieri.

.

.

Tocmai pentru ca echipamentele reprezentatiilor acestor institutii sunt purtate intens, mai ales de catre aceia care se afla in teren, la anumite intervale de timp este nevoie de inlocuirea echipamentelor cu unele noi. Atunci cand este necesara inlocuirea tricourilor pentru oricare dintre institutiile mai sus amintite, poti gasi o oferta diversificata de tricouri Jandarmerie, tricouri pentru Politie sau pentru Pompieri in cadrul magazinului online Me Ai.

Producatorul MeAi este parte a firmei Aurocom SRL care incepand din anul 1992 produce diferite confectii textile. Acumuland o experienta bogata in acest domeniu, Aurocom SRL a venit mereu cu cele mai noi tehnologii si materiale pentru a confectiona tricouri Jandarmerie cat mai confortabile si de o calitate cat mai buna.

Constienti fiind de faptul ca un jandarm sta imbracat intr-un tricou ore in sir, uneori in bataia Soarelui si intr-o caldura greu de suportat, cei de la Aurocom SRL au incercat sa confectioneze modele de tricouri care sa fie cat mai placute chiar si la purtari indelungate.

Tocmai de aceea, modelele pe care le poti gasi pe www.meai.ro sunt confectionate din bumbac in totalitate. In oferta magazinului online Me Ai de tricouri Jandarmerie poti gasi tricouri polo din material de tricot pique de culoare blue. Aceste tricouri au maneci scurte, iar croiala acestui model este dreapta.

Pentru a inchide tricoul in zona gatului exista trei nasturi, iar pe umeri se pot aplica epoletii. De asemenea, pentru a identifica faptul ca aceste tricouri sunt purtate de reprezentatii Jandarmeriei Romane pe aceste tricouri se va inscriptiona atat pe fata, cat si pe spate textul „Jandarmeria” cu ajutorul tehnicii de serigrafie plastifiata. Mai mult decat atat, in zona manecii stangi se va aplica un set de doua ecusoane specifice pentru Jandarmeria Romana.

Un alt model de tricou este cel de culoare bluemarin din material de tricot. Si acest tricou este tot cu maneca scurta si poate fi purtat la uniforma militara specifica Jandarmeriei. Epoletii pot fi prinsi in zona umerilor cu ajutorul nasturilor, iar in zona gatului acest model de tricouri Jandarmerie are o bentita de 1x1 din tricot patent.

Aceste tricouri Jandarmerie pot fi achizitionate la bucata sau sub forma de seturi de 3 tricouri pe magazinul online Me Ai. Prin urmare, atunci cand este nevoie de schimbarea tricourilor care fac parte din uniforma Jandarmeriei Romane nu ezita sa analizezi oferta de astfel de tricouri a magazinului online Me Ai.

Vei gasi aici calitate exceptionala pentru toate modelele de tricouri comercializate, preturi foarte bune in raport cu calitatea oferita si o echipa de profesionisti in domeniul confectiilor textile. Raspundem cu promptitudine oricarei comenzi si asiguram livrare rapida in orice colt de tara. Aurocom SRL prin intermediul magazinului Me Ai pune la dispozitia institutiilor MAI produse de cea mai buna caliate.