Operator RSVTI- concept profesionist

BUCURESTI - 11 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Programul oferit de catre firma Calificari Deserventi se concentreaza pe formarea competentelor de operator RVTI pentru persoanele interesate, care doresc sa practice aceasta meserie la un nivel de performanta adecvat.

.

.

In urma acestui curs veti obtine autorizatia necesara care certifica pregatirea dumneavoastra dat fiind faptul ca in perioada de desfasurare veti fi instruiti corect cu privire la toate informatiile necesare, care se concretizeaza a fi sfaturi practice si deosebit de folositoare. Operatorul RSVTI este cel care urmareste evolutia starii tehnice a instalatiilor si verifica functionalitatea acestora.

Faptul ca la firma noastra lucreaza cu o echipa de oameni pasionati, profesionisti adevarati cu experienta vasta în domeniu ne ajuta sa mentinem un loc fruntas in randul preferintelor celor care sunt interesati de beneficiile aduse de acest curs.De-a lungul anilor de activitate trainerii nostri au pus in functiune sute de instalatii s-au ocupat atat de repararea cat si de modernizarea acestora astfel ca puteti avea incredere deplina in sfaturile lor.

Operator RSVTI - cursul adecvat

Daca vreti sa urmati un curs de operator RSVTI apelati cu incredere la firma noastra penru ca noi raspundem prompt solicitarilor dumneavoastra si va oferim consultanta tehnica în domeniu. Lucram cu un personal atestat si autorizat ISCIR care este in masura sa va indrume si sa va instruiasca corect, aratandu-va modalitatea cea mai usoara de insusire a competentelor necesare.

Operatorul RSVTI este cel care raspunde de inregistrarea ISCIR, întretinerea si repararea instalatiilor si echipamentelor ISCIR detinute in urma unui contract de prestari servicii precum si exploatarea corecta in conformitate cu prevederile prescriptiilor tehnice ISCIR.

Noi va oferim posibilitatea sa invatati lucruri noi si utile alaturi de o echipa de specialisti ce pun pasiune si daruire in tot ceea ce fac. Beneficiind de asistenta si supravegherea noastra veti putea acumula o serie de cunostinte deosebit de valoroase care puse in practica va pot transforma intr-un real profesionist. Pentru mai multe detalii suplimentare accesati site-ul nostru online www.calificari-deserventi.ro

Operator RSVTI- preturi corecte

Un operator RSVTI in munca pe care o presteaza trebuie sa tina cont de prevederile ISCIR aflate în vigoare si sa respecte in totalitate normele europene impuse de lege. Acesta este operatorul responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor din domeniul ISCIR pentru obiectivele administrate. Responsabilitatile operatorului RSVTI sunt nenumarate si implica intretinerea si reparatiile instalatiilor sub presiune, al aparatelor consumatoare de combustibil din domeniul ISCIR iar verificarea acestora trebuie sa fie facuta în conformitate cu cerintele prescriptiilor tehnice ISCIR.

Tot un operator RSVTI este responsabil si pentru intocmirea de documentatii necesare, se ocupa de gestionare eficienta a energiei si are multe alte atributii importante. Se ocupa de demararea proiectelor noi,verificarea modului de derulare a diferitelor contracte, urmarirea obiectivelor de investitii si a lucrarilor de reparatii. Pentru ca responsabilitatatile acestui operator sunt extrem de mari noi suntem atenti sa va punem la dispozitie toate detaliile necesare de care aveti nevoie pentru a invata cu usurinta tot ceea ce implica desfasurarea acestei meserii.

Taguri: operator rsvti