Operator RSVTI- curs practic si eficient

BUCURESTI - 7 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Firma noastra a reusit sa ofere tuturor clientilor servicii de calitate superioara si s-a facut remarcata pe piata de profil ca fiind una dintre cele mai eficiente. Noi va punem la dispozitie diferite cursuri dintre care se evidentiaza acest curs de operator RSVTI adica Operator Responsabili cu Supravegherea Tehnica a Instalatiilor.

.

.

Fiecare absolvent va detine o autorizatie ISCIR si va putea presta aceste servicii in conditii de maxima securitate. Ca si Operator RSVTI, veti avea o relatie stransa intre beneficiar si ISCIR. De asemenea, veti transmite documentele necesare in vederea autorizarii sau verificarii tehnice initiale sau periodice. In atributiile acestor specialisti intra si verificarea si semnarea registrele de evidenta obligatorii pentru fiecare instalatie in parte.

Asadar, daca doriti sa deveniti un profesionist in acest domeniu nu mai stati pe ganduri si intrati in contact direct aici cu un reprezentatnt al firmei SC Calificari Deserventi SRL si aflati toate informatiile necesare care sa va convinga ca ati facut cea mai buna alegere. Aici beneficiati de instructaj periodic si veti primi o autorizare in acest sens. Exista un echilibru intre costuri si calitatea serviciilor oferite, deoarece dam dovada de corectitudine si profesionalism.

Operator RSVTI – rezultate dorite

Organizam cursuri de operator RSVTI si va punem la dispozitie toate conditiile si facilitatile necesare. Salile de curs sunt spatioase, mobilate modern si sunt echipate cu toate mijloacele tehnice necesare activitatii. De asemenea, acest curs are un pronuntat caracter practic si aplicativ. Stabilim programa in asa fel incat sa fie accesibila si celor care sunt la inceput de drum.

Astfel ca am imbinat notiunile teoretice cu cele practice, punand accentul pe particularitatile domeniului ISCIR, dar si ale ocupatiei de operator RSVTI, pentru ca ne dorim sa pregatim oameni capabili sa desfasoare aceasta activitate la un nivel superior.

Ne bucuram enorm cand primim feed back pozitiv de la cursantii nostri ceea ce ne convinge ca munca noastra nu este in zadar. Ne desfasuram cursurile cu pasiune si dedicare si ne dorim sa va implicati activ in discutii si diferite dezbateri pentru a putea exemplifica concret fiecare situatie in parte si a spulbera orice nelamuriri in acest sens.

 Operator RSVTI – adevarati profesionisti

In cadrul cursului de operator RSVTI metodele abordate de catre lectorii nostri duc la o insusire cat mai rapida si completa a cunostintelor necesare ocupatiei de Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor.

Toti cursantii au la dispozitie cursuri tehnice ce faciliteaza insusirea temeinica a cunostintelor dat fiind faptul ca lectorii cu o vasta experienta in domeniu si cunosc indeaproape legislatia . Asadar puteti fi siguri ca aici beneficiati de tot sprijinul nostru fiind mereu orientati catre nevoile potentialilor cursanti. Dam dovada de flexibilitate si transparenta si ne pliem perfect necesitatilor pietei deoarece vrem sa formam oameni capabili care sa desfasoare aceasta activitate cu maxima pricepere si indemanare.

Taguri: operator rsvti