Operator RSVTI – specialisti atent instruiti

BUCURESTI - 7 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

SC Calificari Deserventi SRL vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii de Operator RSVTI ce pregatesc adevarati profesionisti in domeniu, atestati si autorizati ISCIR. Asadar, daca v-ati dorit intotdeauna sa aveti aceasta specializare dar inca nu v-ati decis sa urmati un curs in acest sens, noi va suntem alaturi si va sprijinim la nevoie.

.

.

Toti cei care au urmat cursurile naostre aici au fost profund impresionati de calitatea serviciilor si implicarea de care am dat dovada. In plus ne-am castigat increderea si admiratia acestora si am primit doar feed back pozitiv din partea lor. Intotdeauna am fost preocupati sa aplicam metode noi de a imbunatati calitatea pietei muncii in domeniu, dar si calitatea pregatirii profesionale a celor care au absolvit programele noastre.

Acesta raspunde de identificarea, intretinerea si repararea instalatiilor si echipamentelor ISCIR, respectand normele legale impuse de lege. Obligatiile operatorului RSVTI sunt nenumarate si trebuie respectate cu maxima atentie. El trebuie sa faca toate verificarile necesare, sa inlocuiasca piese cand acest lucru este absolut necesar si sa efectueze reparatiile impuse.

De asemenea, trebuie sa urmareasca pregatirea instalatiilor in scopul verificarii tehnice si sa participe activ la efectuarea lor, pentru a obtine rezultatele dorite. Acesta este responsabil si cu oprirea instalatiilor in cazul aparitiei unor defectiuni sau in cazul necesitatii efectuarii unor lucrari de intretinere, sau orice tip de lucrari unde acest lucru este impus.

Serviciile RSVTI sunt numeroare in timp ce operatorul are nenumarate atributii de maxima importanta, ceea ce il face de neinlocuit. Pentru orice fel de instalatii sau alte lucrari similare aveti nevoie de un astfel de specialist, asadar noi pregatim persoane utile care sa reprezinte un sprijin real pentru dumneavoastra.

Iar daca ajungeti sa ocupati un post in acest sens si faceti totul din pasiune, veti ajunge apreciat la locul de munca si veti putea face fata cu succes oricaror provocari. Nu pierdeti aceasta oportunitate ci apelati-ne chiar acum, pentru ca noi ne aflam la distanta de doar un telefon pentru dumneavoastra.

Operator RSVTI – costuri reale

Serviciile oferite de un operator RSVTI sunt reglementate de legislatia in vigoare, fiind obligatorii pentru toti detinatorii de instalatii care intra sub incidenta ISCIR. Dintre aceste instalatii amintim: cazane sub presiune, recipienti sub presiune, elevatoare auto, macarale si poduri rulante, stivuitoare si multe altele.Serviciile sunt oferite prin contracte de parteneriat si sunt realizate de catre un personal specializat in acest sens. Calificat si autorizat ISCIR.

Operator RSVTI- curs autorizat

Un Operator RSVTI este cel care se ocupa de toate verificarile impuse si are grija ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, respectand normele legale in vigoare,De asemenea, acesta participa activ in relatia dintre beneficiar si ISCIR si transmite documentele necesare in vederea autorizarii sau verificarii tehnice.

Acest operator trebuie sa semneze luna de luna registrele de evidenta obligatorii pentru fiecare instalatie in parte. Asadar, acum aveti toate motivele pentru care ar trebui sa tineti seama de sfaturile noastre si sa urmati un curs in acest sens. Noi facem eforturi considerabile incercand sa pastram un echilibru intre costuri si calitatea serviciilor oferite, pentru ca doar asa vom ocupa un loc de cinste pe piata de profil.

Taguri: operator rsvti