Organizarea eficienta a timpului cu agende si calendare smart si trendy pentru anul 2021

BUCURESTI - 27 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Odata cu apropierea iernii simtim tot mai aproape momentul trecerii in noul an. Si cu siguranta ca foarte multi dintre noi asteptam anul 2021 in speranta unui an in care sa ne putem indeplini obiectivele si planurile, dupa un an 2020 in care pandemia de coronavirus ne-a dat complet peste cap. Insa pentru a ne indeplini si atinge toate planurile si obiectivele pe care ni le propunem este foarte important sa fim cat mai organizati.

agende si calendare

agende si calendare

Cu ajutorul unor agende si calendare ne putem sistematiza si ordona intr-un mod extrem de eficient programul fiecarei zile astfel incat as reusim sa ne indeplinim sarcinile si sa evitam aglomerarea sau stresul.Cu toate ca astazi avem la indemana o multime de gadget-uri care ne pot ordona timpul sau programul, este dovedit stiintific faptul ca atunci cand notezi pe hartie pastrezi mult mai bine in memorie ceea ce ai notat.

Iar atunci cand ai indeplinit o sarcina notata pe hartie sentimentul este foarte placut in momentul in care ai bifat respectiva sarcina sau obligatie ca fiind rezolvata.Acest lucru asigura o planificare eficienta si o prioritizare a lucrurilor care sunt cu adevarat importante si urgente pentru fiecare zi in parte.

Oferta de agende si de calendare este astazi foarte diversificata si foarte numeroasa. Se pot gasi atat agende si calendare pentru persoane fizice care doresc sa isi intocmeasca listele cu sarcinile de rezolvat si programul diferitelor intalniri pe care le au de onorat, cat si astfel de unelte pentru organizarea timpului pentru firme.

Firmele pot oricand sa opteze pentru agende si calendare pentru a se promova prin prisma faptului ca se pot personaliza atat agende, cat si calendare in diferite marimi. Orice companie se poate promova atat in randul partenerilor de afaceri, cat si in randul clientilor cu ajutorul unor agende si calendare personalizate, dar in acelasi timp fiecare firma se poate prezenta si la diferite evenimente sau targuri de specialitate cu astfel de obiecte de promovare.

Pentru cei care doresc agende si calendare de cea mai buna calitate pentru anul 2021 firma Tester LMD Consulting propune o gama diversificata de astfel de produse. Colectiile de agende si de calendare respecta intocmai normele din Uniunea Europeana. Pentru productia de agende si calendare se apeleaza la hartie obtinuta in urma prelucrarii celulozei fara acid, iar la randul ei celuloza este obtinuta doar din lemnul provenit din paduri care sunt gestionate responsabil in privinta mediului inconjurator.

Toate agendele si calendarele propuse de Tester LMD Consulting au un aspect aparte si ofera calitate la cele mai ridicate standarde. Aspectul deosebit al agendelor este dat atat de culorile si designul extraordinare, cat si de formatele speciale, unice.Exista si formate noi de agende care se deschid 180 de grade, dar desigur, exista si formate standard pentru cei mai conservatori dintre clienti.

In cadrul modelelor de calendare se poate opta pentru modele de birou, modele cu magneti sau modele de calendare pentru perete cu diferite colectii tematice de fotografii. Alege sa iti organizezi eficient timpul pentru anul 2021 si opteaza pentru agende smart si trendy, dar si pentru modele de calendare trendy si cool!Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra web www.tester-consulting.ro,sau ne puteti trimite un mail pe adresa office@tester-consulting.ro.