Parchet laminat- diversitate de modele si calitate deplina

BUCURESTI - 16 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

In prezent, parchetul laminat a devenit optiunea de baza in amenajarea unei locuinte si nu numai. Orice tip de parchet ati alege de la Malex Concept Design va garantam ca este o investitie care merita cu adevarat.

.

.

Acesta ofera durabilitate in timp si o larga varietate de stiluri la preturi deosebit de accesibile, transformand o casa fara nici o nota personala intr-un camin plin de personalitate. Un birou ce inspira incredere este intotdeauna amenajat cu un model de parchet de stejar, in diferite nuante, in functie de preferintele celui care lucreaza aici.

Parchetul laminar reprezinta de fapt cea mai populara solutie de pe piata de profil, dat fiind faptul ca nu costa foarte mult si rezista extrem de bine in timp. De asemenea, se instaleaza foarte usor, avand in vedere ca unele stiluri necesita doar imbinarea placilor, fara a fi nevoie de adezivi.

Datorita varietatii de parchet existent alegerea modelului preferat, nu este tocmai usoara. Tineti cont de caracteristicile acesteia pentru a avea certitudinea ca acel produs se potriveste cel mai bine incaperii pentru care este destinat. Un parchet de calitate se diferentiaza detasabil fata de alte produse comercializate pe piata. In primul rand, se intretine foarte usor, este silentios, economic si are proprietati izolatoare acustice eficiente.

Pe langa faptul ca parchetul laminat de stejar are un aspect deosebit de placut, este si foarte calduros. Aici gasiti o bogata paleta de culori si esente exotice de parchet care se ridica la nivelul asteptarilor chiar si celor mai exigenti clienti. Prin urmare, in alegerea celui mai bun parchet laminat se recomanda sa tineti cont de grosimea, traficul si nuanta acestuia.

Acesta trebuie sa ofere confort si sa fie usor de intretinut si de curatat. Datorita faptului ca nu se demodeaza in timp este un motiv in plus pentru care parchetul laminat poate fi cea mai buna alegere pentru amenajarea locuintei dumneavoastra, si nu numai.

Parchet  laminat – alegerea corecta

Alegeti modelul de parchet care va place cel mai mult dar tineti cont si de mobila si celelate accesorii pe care le aveti in incaperea respectiva, pentru a avea un succes garantat. Nu faceti greseala sa alegeti parchetul de aceeasi nuanta cu obiectele existente deja deoarece o sa obtineti o incapere intunecata sau prea luminoasa fara sa ajungeti la rezultatul dorit.

Atunci cand este vorba de amenajarea unei incaperi trebuie sa tineti cont de toate informatiile necesare pentru a alege corect, pentru ca nu va permiteti sa faceti o greseala de asemenea anvergura, investind intr-un parchet fara a avea multumirea ca aspectul final este cel care il asteptati.

Folosind aceeasi nuanta camera va fi monotona, lipsita de viata, pentru ca nu va iesi nimic in evidenta. O incapere amenajata cu gust va atrage imediat privirile celor din jur si va fi apreciata la adevarata valoare.

Parchet – in constrast cu alte obiecte

Pentru reusita sigura in materie de decor alegeti o nunanta de parchet ce se afla in constrast cu diferitele elemente de design ale acelei incaperi. De asemenea, puteti alege culoarea parchetului laminat aici in consordanta cu cea a ușilor de interior si veti obtine un efect subtil, foarte placut.

Taguri: parchet