Pentru realizarea desenelor 2D si a documentatiilor de proiecte alege AutoCAD LT 2022

BUCURESTI - 3 august 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Folosirea programelor asistate de computer este tot mai prezenta intr-o gama larga de domenii de activitate si pentru o multitudine de proiecte. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca aceste programe asistate de computer faciliteaza inovatia si realizarea cu o mai mare exactitate a proiectelor in care sunt folosite. Tocmai de aceea domenii de activitate precum constructii, proiectare si arhitectura utilizeaza frecvent tehnologiile computerizate. In aceste domenii de activitate cele mai utilizate programe asistate de computer sunt acelea din suita de program Autodesk AutoCAD

AutoCAD LT 2022

AutoCAD LT 2022

Cu toate ca acest brand activeaza de multi ani de zile in domeniul solutiilor computerizate pentru arhitectura, constructii si proiectare, trebuie spus ca cei de la Autodesk cauta mereu sa aduca cele mai noi upgrade-uri si unelte pentru a raspunde cerintelor secolului in care traim.

In acest context a aparut versiunea AutoCAD LT 2022 . Aceasta versiune se adreseaza acelora care doresc sa foloseasca tehnologiile computerizate pentru proiectarea 2D a constructiilor civile sau industriale. AutoCAD LT 2022 este o planseta inteligenta menita a oferi un spatiu de lucru performant si intuitiv pentru intocmirea documentatiilor de proiect.

Caracteristici tehnice ale versiunii AutoCAD LT 2022

Clientii care aleg sa plateasca pentru subscriptia de AutoCAD LT 2022 vor avea acces la o gama diversificata de unelte pentru a facilita realizarea si editarea geometriei intr-o mare varietate de proiecte de constructii, arhitectura sau proiectare. Cu aceasta noua versiune de software se pot completa proiectele cu diferite adnotari prin adaugarea unui text, a unei cote sau a unui tabel la nivelul desenului.

Aceasta versiune de AutoCAD LT inseamna o automatizare mai eficienta in cadrul proiectelor din domenii precum arhitectura si constructii. Prin urmare vorbim despre o productivitate sporita pentru proiectarea 2D, dar si pentru integrarea fluxului de lucru din diferite etape ale proiectelor. Integrarea etapelor de lucru din cadrul unui proiect se bazeaza pe aplicatiile AutoCAD web si AutoCAD mobile. Aceste doua interfete asigura posibilitatea de a vizualiza si de a edita intr-un timp relativ scurt proiectele, indiferent de locatia unde sunt stocate desenele proiectului.

Ce aduce nou versiunea AutoCAD LT 2022?

Pentru imbunatatirea rezultatelor si a experientei utilizatorilor, fiecare noua versiune de AutoCAD propusa de cei de la Autodesk inseamna noi functii. Scopul acestor functii nou implementate inseamna rapiditate si eficienta pentru documentarea proiectului, pentru etapa de proiectare propriu-zisa, pentru modelare si pentru vizualizare. Versiunea AutoCAD LT 2022 propune pentru atingerea acestor deziderate funciile Share, Trace, Count, Push to Autodesk Docs si Floating windows.

Functia Share asigura posibilitatea de a distribui accesul la un anumit proiect pentru un numar mai mare de persoane. Trace asigura posibilitatea ca utilizatorii care au acces la desenele proiectului sa lase comentarii sau sa aduca diferite adnotari pe seama proiectului.

Count este functia care asigura numararea automata a entitatilor si a blocurilor din cadrul unui desen pentru a se evita eventuale erori, dar si pentru a automatiza acest proces de numarare a blocurilor unui proiect. Push to Autodesk Docs faciliteaza publicarea unui desen in format PDF, iar Floating Windows asigura optiunea de a vizualiza un desen al unui proiect in mai multe ferestre sau folosind un al doilea monitor al computerului.

In contextul in care aceste functii nou implementate in versiunea AutoCAD LT 2022 te-au convins ca merita sa iti indrepti atentia inspre aceasta solutie software, tot ceea ce trebuie sa faci este sa achizitionezi subscriptia aceasta. Firma CADexpert NET iti pune la dispozitie posibilitatea de a achizitiona aceasta subscriptie si de a beneficia de consultanta sau de training pentru folosirea acestui program asistat de computer pentru proiectare si pentru realizarea desenelor 2D. Pentru detalii suplimentare te asteptam pe www.cadexpert.eu.

Taguri: autocad lt 2022
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/pentru-realizarea-desenelor-2d-si-a-documentatiilor-de-proiecte-alege-autocad-lt-2022