Pentru solutii Autodesk AutoCAD alege un furnizor specializat de astfel de programe asistate de computer

BUCURESTI - 9 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, IT&C

Mai toate domeniile de activitate apeleaza in societatea moderna la solutii software. Fara niciun dubiu domenii precum arhitectura, constructiile, infrastructura sau industria design-ului de produse ori cea de manufactura apeleaza la astfel de programe asistate de computer. Cea mai folosita solutie software in domeniul arhitecturii, constructiilor si al infrastructurii este reprezentata de Autodesk AutoCAD.

autocad 2022

autocad 2022

Autodesk AutoCAD este una dintre solutiile software cu o foarte mare vechime in acest domeniu de activitate, iar cu fiecare versiune cauta sa aduca inovatii si imbunatatiri pentru utilizatori. In acest sens versiunea Autodesk AutoCAD 2022 se adreseaza tuturor utilizatorilor care au nevoie de programe asistate de calculator o suita de noi extensii pentru a se bucura de o experienta completa in realizarea proiectelor in domeniul arhitecturii sau al constructiilor.

Noile seturi de extensii ale versiunii AutoCAD 2022

AutoCAD 2022 inseamna o imbunatatire a randamentului cu pana la 63% in ceea ce inseamna folosirea unui software pentru proiectarea unei constructii. La baza acestei cresteri semnificative a randamentului sunt noile seturi de extensii aduse de aceasta noua versiune a AutoCAD. Extensiile respective au menirea de a facilita automatizarea unui numar important de procese avand caractere repetitive utilizate in proiectare.

Noile extensii si unelte pe care utilizatorii le pot regasi in versiunea AutoCAD 2022 se refera la MEP Toolset, Mechanical Toolset, Arhitecture Toolset, PLANT 3D Toolset, MAP 3D Toolset, Raster Design Toolset si Electrical Toolset. Prin intermediul setului de unelte MEP, utilizatorii pot avea parte de functii extrem de eficiente pentru documentarea si proiectarea retelelor electrice, a celor sanitare, dar si a acelor retele de tip HVAC.

Cu ajutorul setului de unelte Mechanical utilizatorii pot avea acces la mai mult de 700000 de functii si de simboluri inteligente, acestea fiind utilizate pentru administrarea layerelor utilizate in fata de proiectare.Folosind Architecture Toolset utilizatorul poate oferi automat o imagine asupra planurilor regasite la etajul cladrii, dar si sectiunea cladirii sau a elevatiei.

Toate acestea se vor face cu ajutorul unui model tridimensional. Setul de functii regasit in Plant 3D ajuta la proiectarea bidimensionala si la cea tridimensionala. Cu ajutorul Map 3D Toolset utilizatorul poate face o integrare eficienta si facila intre fisierele din categoria GIS si fisierele avand extensie CAD. Mai mult decat atat, functia Map 3D vine inclusiv cu optiunea de a beneficia de datele cu caracter spatial de tipul coordonatelor.

Editarea desenelor care au fost obtinute printr-o scanare efectuata in prealabil si transformarea acestor fisiere in format DWG se poate face foarte eficient utilizand functia Raster Design. Electrical Toolset este folosit pentru verificarea in timp real a sistemelor electrice dintr-un proiect.

 Pe langa aceste noutati aduse de versiunea AutoCAD 2022, aceasta versiune inseamna inclusiv imbunatatirea unor functii existente la versiunile anterioare ale acestui soft. Avem in acest caz functia Trace care garanteaza pentru adaugarea de comentarii si pentru marcarea anumitor desene care pana la varianta finala urmeaza sa sufere diferite modificari.

Pentru ca mai multi colaboratori sa aiba parte de datele regasite intr-un proiect, functia Share este foarte utila in acest sens. Numararea automata a entitatilor sau a blocurilor dintr-un desen se face folosind functia Count, iar in vederea unei perspective mai complete functia Floating Windows permite vizulizarea datelor si editarea acestora in ferestrele alaturate ale unui display sau in ferestre afisate pe un al doilea display.

Furnizor de licentiere pentru AutoCAD 2022

Utilizatorii care apeleaza la suita de programe asistate de computer AutoCAD pot sa beneficieze de noile functii regasite in versiunea Autodesk AutoCAD 2022 apeland la o firma care ofera licentiere pentru astfel de solutii software. In acest sens poti avea in vedere firma CADexpert NET, firma care ofera atat licentiere pentru AutoCAD 2022, cat si consultanta privind alegerea optima a programelor asistate de calculator.

Taguri: autocad 2022
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/pentru-solutii-autodesk-autocad-alege-un-furnizor-specializat-de-astfel-de-programe-asistate-de-computer