Plase insecte – tineti insectele la distanta!

BUCURESTI - 15 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Firma noastra este o organizatie moderna specializata in sistemele de plase insecte pentru sectorul casa, gradina si horticol. Lucram pe proiecte interne de la locatia noastra din tara.

.

.

Sistemul nostru poate fi utilizat pentru pastrarea la distanta a insectelor daunatoare intr-un mod ecologic.Sistemul compact de pliere (acordeon) este potrivit atat pentru usile caselor cat si pentru serele existente, spre exemplu. Sistemul asigura o ventilatie maxima si o pierdere minima de lumina.

Dimensiunea optima a ochiului de plasa si permeabilitatea aerului pot fi stabilite in consultare intre firma noastra si client. Sistemul proiectat cu atentie, cu pliurile sale permanente, asigura o pliere perfecta si o inchidere stransa.

Firma noastra de plase insecte garanteaza un sistem durabil, realizat conform cerintelor dumneavoastra specifice. Firma noastra de plase insecte este capabila sa furnizeze sisteme de plasa de insecte compacte si usor de instalat. Daca este necesar, un supervizor cu experienta poate ghida procesul de instalare.

Sistemele de plasa sunt in prezent furnizate si instalate in intreaga tara. Plasa este personalizata pentru fiecare proiect, adesea cu profile de cauciuc, sisteme de ghidare si profile de aluminiu. Firma noastra de plase insecte este, de asemenea, capabila sa furnizeze alte topuri de de protectie anti-insecte.

Compania noastra are o organizatie plana. Prin aceasta structura informala, linii scurte si capacitatea unei echipe profesioniste, Firma noastra de plase insecte este capabila sa reactioneze rapid la cerintele clientului. Impreuna cu clientul modificam, adaptam sau dezvoltam o solutie personalizata.

Cunostintele, capacitatea si pasiunea sunt elementele cheie ale acestei echipe. Prin cresterea structurala a organizatiei, Firma noastra de plase insecte este si mai capabila sa raspunda noilor evolutii si sa schimbe situatiile de pe piata.

Impartasim ani de cunostinte si experienta. De asemenea, suntem in continuare specialisti in comertul nostru pentru a garanta un rezultat perfect. Pe scurt: Forta unui grup si abilitatile specialistilor.

 Instalare usoara:

Sistemul de la Firma noastra de plase insecte poate fi usor scos din profiluri. Se va achizitiona numai plasa cu cauciuc; toate profilurile sunt deja montate si reutilizabile.

Atunci cand compensarea trebuie inlocuita, este usor de realizat acest lucru cu sistemul de plasare. Reteaua existenta poate fi indepartata cu usurinta, iar noua plasa poate fi inlocuita in profilurile existente. In cazul altor sisteme, intreaga caseta trebuie inlocuita si, prin urmare, este considerabil mai costisitoare. Cu sistemul nostru nu trebuie sa demontati plasa, astfel incat toate profilele sa poata fi refolosite. Acest lucru economiseste costurile de munca si materiale. Acest lucru se aplica tuturor sistemelor integrate al plaselor !

Suntem angajati in mediul inconjurator si in utilizarea responsabila a resurselor naturale - si acest angajament sta la baza tuturor lucrurilor pe care le facem.

In consecinta, depunem toate eforturile pentru a incorpora practici durabile in toate aspectele proceselor noastre de afaceri si pentru a promova o cultura corporativa care respecta mediul in care angajatii sunt incurajati sa utilizeze resursele modest. De asemenea, ne straduim sa optimizam continuu procesele noastre de productie, logistica si infrastructura, astfel incat sa functionam intr-un cadru durabil.

Taguri: plase insecte