Pregateste-te de vara cu tratamentele de epilare definitiva

BUCURESTI - 16 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Odata cu incalzirea vremii si cu venirea zilelor de primavara incepem sa ne gandim la zilele calde de vara si la zilele in care ne putem bucura de razele calde ale soarelui. Pe de alta parte, gandul la zilele de vara ne readuce aminte de faptul ca va trebui sa ne ingrijim de aspectul pielii, mai ales de eliminarea pilozitatii nedorite.

epilare definitiva Bucuresti

epilare definitiva Bucuresti

Indeparteaza pilozitatea nedorita pentru totdeauna

Daca vrei sa te bucuri de o vara relaxanta si fara griji atunci cand iesi in oras sau cand pleci in vacanta, daca vrei sa scapi de stresul parului nedorit din anumite zone ale corpului, atunci cu siguranta cea mai buna alegere o reprezinta tratamentul de epilare definitiva. Lunile de primavara sunt momentul ideal pentru a incepe un astfel de tratament de epilare definitiva Bucuresti. In acest mod sosirea verii te va gasi gata pentru a purta imbracaminte lejera si care sa lase pielea corpului sa se bucure de razele soarelui.

Chiar daca rezultatele tratamentului de epilare definitiva se vor remarca inca de la prima sedinta, trebuie spus ca pentru rezultate eficiente si de durata este nevoie de mai multe sedinte de tratament, de la 8 pana la 12 sedinte. In urma acestor sedinte foliculii firelor de par vor fi distrusi cu ajutorul luminii intens pulsate. Totusi, datorita faptului ca organismul uman se regenereaza permanent, acesta va forma alti foliculi de par si de aceea pe langa tratamentul initial de 8-12 sedinte se recomanda si efectuarea unor tratamente de intretinere a epilarii definitive.

Rezultatele tratamentului de epilare definitiva Bucuresti depind intotdeauna de mai multi factori. Astfel putem enumera factori precum culoarea sau nuanta pielii, culoarea sau nuanta firelor de par, grosimea firului de par, dar si respectarea indicatiilor oferite de personalul calificat care efectueaza tratamentele respective.

Trebuie subliniat faptul ca orice tratament de epilare definitiva se aplica doar persoanelor care au pielea sanatoasa. Acest tratament nu poate fi urmat pe durata sarcinii si alaptarii, dar in acelasi timp nu se efectueaza in zonele cu tatuaje.

Ce trebuie sa faci inainte de sedintele de epilare definitiva?

Pe langa faptul ca fiecare persoana va avea rezultate diferite in cazul tratamentului de epilare definitiva, trebuie spus ca exista anumite reguli care trebuie respectate inaintea sedintelor. In acest sens este recomandata evitarea consumului de medicamente (in special de antibiotice), evitarea expunerii la razele soarelui cu 3 zile inainte de programarea la salonul de epilare definitiva Bucuresti, dar si evitarea indepartarii firelor de par prin smulgere inainte cu 3 saptamani de sedinta respectiva. Pentru indepartarea firelor de par se va apela doar la lamele de ras sau la crema depilatoare.

Pentru a te bucura pe deplin de vara care urmeaza, inceputul primaverii este alegerea ideala pentru a incepe un tratament de epilare definitiva. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti un salon sau centru de infrumusetare care ofera astfel de servicii de epilare definitiva Bucuresti, sa te programezi pentru prima sedinta si apoi sa te bucuri de rezultatele acestui tratament. Cu siguranta ca odata cu venirea verii te vei bucura de alegerea facuta pentru pielea ta.