Profita de ofertele de inchirieri microbuze de la Lukadi Transport!

BUCURESTI - 29 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Lukadi Transport vine in sprijinul tuturor clientilor nostri care au nevoie, la un moment dat, de serviciul de inchirieri microbuze . Indiferent daca este vorba despre o calatorie in interes de serviciu sau pur si simplu vreti sa va petreceti un weekend impreuna cu prietenii intr-un alt oras sau chiar pe litoral, firma noastra va pune la dispozitie microbuzele noastre modernizate, pentru a va putea bucura asa cum se cuvine de vacanta.

.

.

 Noi ne-am remarcat pe piata prin diversitatea serviciilor de transport oferite clientilor nostri iar de fiecare data am primit un feed back pozitiv din partea acestora.Doar asa am reusit sa ne castigam un loc de cinste in preferintele celor care au nevoie de ajutorul nostru si sa ne mentinem pozitia pe piata, prin nenumaratele cereri pe care le primim zi de zi.

Noi raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor dumneavoastra, pentru ca ne dorim ca fiecare client sa fie pe deplin multumit de alegerea facuta. Asadar nu ezitati sa ne contactati imediat ce ati decis locul unde vreti sa ajungeti, pentru ca noi va oferim cel mai bun mijloc de transport, care sa se plieze perfect necesitatilor dumneavoastra.

Beneficiati de multiplele avantaje aduse de firma noastra, pentru ca doar aici aveti cele mai bune preturi de pe piata precum si autovehicule in buna stare de functionare, de un grad inalt de calitate si confort.

Inchirieri microbuze - ideale pentru aventurieri

Pentru cei care doresc sa aiba clipe de neuitat alaturi de prieteni sau pur si simplu fac parte dintr-o familie numeroasa, serviciul de inchirieri microbuze este cel mai potrivit, pentru a avea o vacanta de neuitat. Soferii nostri sunt atent selectionati pentru ca noi ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru dumneavoastra.

De aceea, am ales doar soferi profesionisti, cu o experienta bogata in spate, tocmai pentru a fi siguri ca nu exista nici o indoiala in ceea ce priveste profesionalismul acestora.

De asemenea, microbuzele noastre sunt supuse unor inspectii tehnice amanuntite, inainte de fiecare cursa. Acestea se remarca prin conditii senzationale, oferind un plus de eleganta si confort pasagerilor care aleg sa calatoreasca cu noi.

Puteti beneficia de ofertele noastre si daca sunteti organizatorul unui grup si va ocupati de excursii pe plan local sau national. Noi va stam la dispozitie cu sfaturi utile care sa va ajute sa luati decizia care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Inchirieri microbuze- calatoriti sigur si rapid

Lukadi Transport va ofera posibilitatea sa experimentati calatoria cu noi, prin serviciul de inchirieri microbuze  disponibil on line. Autocarele noastre dispun de echipari suplimentare dintre care amintim: wi -fi si sisteme audio video de ultima generatie.

Si pentru ca mereu e nevoie de ceva in plus, noi facem eforturi considerabile de a tine pasul cu noile tehnologii, pentru ca vrem sa fim primii care implementam cu succes inovatiile aparute pe piata auto. Cu o vechime vasta in domeniu si o experienta de invidiat am invatat ca toata exoerienta calatoriei dumneavoastra depinde in principal de profesionalismul de care dam dovada si de calitatea superioara a serviciilor oferite.Pentru o oferta personalizata accesati site-ul nostru www.transport-personal.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/profita-de-ofertele-de-inchirieri-microbuze-de-la-lukadi-transport