Reparatii cutii automate- servicii unice, personalizate in functie de nevoile clientilor nostri

BUCURESTI - 14 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Automatic Gearbox va sta la dispozitie cu reparatii cutii automate la preturi de exceptie. In atelierul nostru puteti verifica gratuit starea cutiei de viteze automata de orice tip, asadar indiferent de modelul de masina pe care il detineti noi va oferim ajutorul de care aveti nevoie.

.

.

Suntem o echipa cu o experienta considerabila in domeniu iar atuurile noastre sunt reprezentate de profesionalismul si calitatea lucrarilor pe care o garantam de fiecare data. Profesionistii alaturi de care lucram au participat la cursuri de specializare ori de cate ori li s-a oferit aceasta ocazie, ceea ce i-a ajutat sa atinga un nivel maxim de pregatire.De aceea calitatea lucrarilor este reprezentativa in ateleriul nostru, ceea ce reiese si din spusele clientii nostri

Suntem un service autorizat RAR, care va asteptam mereu sa ne treceti pragul pentru ca nici o provocare nu este prea mare pentru noi. Cu o experienta vasta in domeniu si profesionalism de exceptie angajatii nostri fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a va multumi pe deplin. In plus, reparam si testam orice cutie automata si putem indeparta orice probleme apar la un moment dat. De asemenea, va garantam ca termenul de executie a reparatiei difera in functie de gradul de complexitate a defectiunii ce impiedica buna functionare a autoturismului dumneavoastra.Pentru ma multe detalii vizitati site-ul nostru www.reparatiecutieautomata.ro.

Prin urmare, pentru problemele minore nu va trebui sa asteptati prea mult deoarece acestea se vor rezolva rapid pe loc, pentru cele mai putin complexe poate dura pana la 6 ore iar pentru cele mai dificile pana la maxim 3 zile lucratoare. Insa nu aveti nici un motiv de ingrijorare pentru ca important este ca masina dumneavoastra o sa fie in stare perfecta de functionare si in plus, o sa primiti garantie atat pentru piesele inlocuite cat si pentru manopera realizata.  

Reparatii cutii automate- preturi corecte

Firma noastra efectueaza reparatii cutii automate pentru orice model de autoturism echipat cu o transmisie automata. Cei care au beneficiat de seviciile noastre au fost pe deplin multumiti de serviciile primite si si-au exprimat multumirea fata de implicarea totala a personalului cu care lucram.

 Noi dam dovada de seriozitate si corectitudine deoarece suntem o companie serioasa care ne mandrim cu rezultatele obtinute de-a lungul timpului dar si cu echipa pe care o detinem.

Reparatii cutii automate – pentru orice probleme

Daca vreti sa dispara imediat problemele de la cutia de viteza a masinii dumneavoastra nu trebuie decat sa solicitati serviciul de reparatii cutii automate apelandu-ne telefonic sau sa ne trimiteti un mesaj prin care sa ne instiintati de ce anume aveti nevoie. Raspundem cu promptitudine solicitarilor clientilor nostri si suntem mereu acolo unde este nevoie de noi.

De asemenea,ne bucura enorm sa aflam ca toti cei care au colaborat cu noi la un moment dat au fost multumiti de solutiile oferite si nu au mai avut nici o problema la cutia de viteze automata de cand au reparat-o la atelierul nostru. In plus, noi va oferim garantie la orice reparatii si va asiguram de faptul ca o sa fiti pe deplin satisfacuti de calitatea serviciilor noastre.