Reparatii cutii viteze automate – gama completa de servicii

BUCURESTI - 19 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Asiguram garantie deplina pentru orice fel de reparatii cutii viteze automate, executate in atelierul nostru, de catre echipa Automatic Gearbox. Eperienta noasta in domeniul cutiilor de viteze ne ajuta sa ne pastram un loc de cinste in randul preferintelor clientilor nostri. Lucram doar cu mecanici atestati si priceputi in reparatii si inlocuiri ale cutiilor de viteze pentru ca nu ne permitem sa dezamagim ci vrem sa fim apreciati la adevarata noastra valoare.

.

.

Calitatea lucrarilor noastre precum si profesionalismul de care dam dovada ne recomanda, ceea ce nu poate decat sa ne bucure enorm. Suntem in permanenta orientati catre client si catre rezolvarea cu succes a problemelor care apar la autoturismele pe care le detin. Oferim inspectie gratuita, constatam defectiunile imediat si oferim garantie deplina lucrarilor finalizate de noi.

Clientii care au apelat la firma noastra, la un moment dat, au fost placut impresionati de profesionalismul si de promptitudinea cu care am raspuns solicitarii lor. Acestia au fost  profund multumiti de serviciile noastre din toate punctele de vedere, deoarece tehnicienii nostri au redat imediat functionalitatea autoturismelor lor. Reparam cu maxima iscusinta orice model de cutie automata si va garantam cel mai bun pret de pe piata.

La Automatic Gearbox gasiti raspunsul pentru problema dumneavoastra si aveti ocazia sa colaborati cu o echipa serioasa si bine pregatita. Suntem o firma autorizata ce va asiguram un montaj excelent a pieselor din dotare , pentru ca punem calitatea inainte de toate.

In timpul activitatii noastre indelungate pe piata ne-am dovedit fiabilitatea, precizia si eficacitatea si am reusit sa ne facem remarcati pe piata. Pentru orice lucrari executate de noi, oferim garantie, asa ca nu aveti ce pierde. Indrazniti sa vedeti despre ce este vorba, pentru ca doar asa puteti castiga colaborari de succes.

Reparatii cutii viteze automate - pe placul clientilor

Doar implicandu-ne cu seriozotate avem certitudinea ca ne putem multumi fiecare client in ceea ce privesc serviciile de reparatii cutii viteze automate. Executam cu mare precizie o diversitate de  lucrari auto la preturi corecte si va garantam reusita sigura. De asemenea, in depozitul nostru avem pe stoc o cantitate semnificativa de piese, care pot inlocui cu succes piesele vechi, iesite din uz.

Automatic Gearbox este o firma specializata atat in repararea cat si in intretinerea transmisiilor automate. Reparam si cutiilor de transmisie demontate si aduse la noi, pentru ca vrem sa ne ridicam mereu la nivelul cerintelor clientilor nostri. Prin urmare, acordam asistenta profesionala pentru punerea in functiune a cutiei de viteze si va garantam rezultatele dorite.

 Reparatii cutii viteze automate – fara nici o eroare

Daca aveti un interes anume in ceea ce priveste serviciul de reparatii cutii viteze automate noi va stam la dispozitie cu un service dotat corespunzator si un personal cu experienta in domeniu. Asadar pentru a preveni orice probleme pot aparea la autoturismul dumneavoastra si, totodata, a beneficia de costuri reduse apelati din timp echipa Automatic Gearbox si vei vedea diferenta.