Reparatii termopane Bucuresti – experienta si calitate !

BUCURESTI - 18 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Cu un stoc vast de piese și ani de experiență, Reparatii termopane Bucuresti pot repara orice tip de fereastră sau ușă în Bucuresti.

.

.

Cu un stoc vast de piese și ani de experiență,Reparatii termopane Bucuresti pot repara orice tip de fereastră sau ușă în Bucuresti.

Activitatea noastră a fost fondată prin satisfacerea nevoilor pieței care au fost neglijate de alte companii. De-a lungul timpului am ajuns să ne specializăm în repararea geamurilor, ecranelor, ușilor și înlocuirea sticlei termopan.

Catalogul nostru de piese este extins și suntem o sursă de multe părți găsite în altă parte. Acestea includ: balanțele pentru toate dimensiunile ramelor de ferestre suspendate, încuietori înclinate, toate tipurile de elemente de împingere și mânere, configurații asortate de sticlă, ecrane și accesorii, inclusiv mecanisme neobișnuite de închidere și dispozitive de siguranță.

Vă putem oferi asigurări cu cele mai accesibile produse de siguranță pentru copii și rezistente la impact, de la geamurile de siguranță și ferestre pentru proprietarii de case la produse de înaltă securitate pentru facilitățile guvernamentale. Indiferent dacă este vorba de reducerea sunetului sau de codul de incendiu sau de găsirea de produse care respectă noi reguli energetice, avem o soluție pentru dvs.

Reparatii termopane Bucuresti repară, de asemenea, înclinarea și întoarcerea ferestrelor care au tendința să cadă și să se blocheze și să se închidă greu. Cu expertiza noastră vastă, le putem face din nou operaționale pentru a vă putea bucura de mulți ani fără a mai fi nevoie să înlocuiți ferestrele.

Vom înlocui vreodată ferestrele doar dacă clientul cere acest lucru și fereastra originală este trecută de-a lungul duratei sale de viață. Suntem în primul rând o companie de reparații.

Toate aspectele geamurilor termopan pot fi înlocuite sau fixate. Deci, dacă aveți probleme cu ferestrele dvs., vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă gratuită.

SERVICIUL CLIENTULUI RESPONSABIL

La Reparatii termopane Bucuresti ne concentrăm asupra unor părți ale industriei pe care mulți le neglijează și o ignoră, oferind servicii de asistență clienți receptivă și expertiză accesibilă.

Flota noastră de tehnicieni ne face accesibili în moduri pe care puțini le pot potrivi, iar acest lucru ne îndepărtează de concurenta.

GARANȚIE

Suntem în spatele muncii noastre și oferim cele mai cuprinzătoare garanții din industrie.

MEDIUL

Considerăm că menținerea mediului este una dintre cele mai importante responsabilități, mai ales că clădirile reprezintă în prezent 39% din emisiile de gaze cu efect de seră din Romania. Instalarea corectă a ferestrelor și ușilor de înaltă performanță este una dintre principalele căi prin care putem reduce amprenta de carbon.

Suntem maeștri în metodele și tehnicile în continuă evoluție pentru a construi mai bine și pentru a ne susține mediul și oferim o gamă completă de produse care depășesc cerințele. În plus, pentru fiecare fereastră pe care o reparati sau o instalați cu Reparatii termopane Bucuresti, ajutati un copac dintr-o pădure . Împreună cu clienții și partenerii noștri, putem lăsa planeta într-o stare mai bună decât am găsit-o.

Vă oferim reparații de ferestre și uși cu un serviciu prompt, profesional și accesibil. Noi economisim bani prin repararea PVC existente sau a ferestrelor din aluminiu, usi si conservatoare indiferent de marca, fabricatie sau cine le-a instalat.

Datorită cunoștințelor și experienței noastre extinse în domeniu, fiecare reparație este realizată și terminată la un nivel foarte înalt.

Reparatii termopane Bucuresti sunt renumiți pentru că avem o reputație locală pentru furnizarea unui serviciu excepțional.