Scapa de problema pilozitatii nedorite cu ajutorul epilarii definitive

BUCURESTI - 3 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

In societatea moderna atentia acordata aspectului fizic este cu siguranta mult mai mare decat a fost vreodata pana acum. Acest lucru se datoreaza si faptului ca in mass-media, pe platformele de Social Media, dar si in publicatiile online, aspectul fizic a devenit un subiect foarte important. Prin urmare nu este de mirare faptul ca tot mai multa lume cauta sa arate impecabil, fie ca vorbim despre femei, fie ca vorbim despre barbati. Pentru acest lucru indepartarea pilozitatii nedorite este un obiectiv major in randul unui numar tot mai mare de persoane.

epilare definitiva Bucuresti

epilare definitiva Bucuresti

Metodele de indepartare a parului nedorit de la nivelul corpului sunt numeroase. Daca iti doresti sa te bucuri de rezultate pe termen lung in ceea ce priveste indepartarea parului nedorit de la nivelul corpului, dar si de un disconfort minim, atunci cu siguranta ca cea mai la indemana solutie o reprezinta tratamentele de epilare definitiva Bucuresti.

Epilarea definitiva ofera mult mai multe avantaje fata de alte metode de epilare, metode care pentru multe persoane nu mai sunt de interes datorita disconfortului si datorita faptului ca rezultatele obtinute sunt pe termen scurt.

Cum actioneaza epilarea definitiva?

Eficienta ridicata si rezultatele de lunga durata in cazul epilarii definitive sunt datorate principiului de functionare a aparatelor folosite in cadrul epilarii definitive.Astfel, aparatele care functioneaza pe baza de lumina laser de mare intensitate (lumina intens pulsata) reusesc sa distruga radacina firelor de par prin ardere.

Acest lucru rezulta in urma transmiterii de lumina inspre firele de par, unde lumina este transportata catre radacina de melanina firelor de par. In aceasta faza lumina este transformata in caldura, rezultand astfel distrugerea foliculilor firelor de par.

Prin urmare firele de par supuse acestor proceduri de epilare definitiva Bucuresti vor cadea, iar in radacinile firelor de par care au fost supuse tratamentului nu vor mai creste alte fire de par. Tocmai de aceea aceste proceduri se numesc tratamente de epilare definitiva.

Numarul de sedinte in cadrul acestor tratamente variaza de la 8 la 12 sedinte, acestea fiind efectuate cu un interval de 4 sau 6 saptamani intre sedinte. Numarul de sedinte difera de la pacient la pacient, in functie de grosimea firelor de par, de culoarea acestora, dar si de culoarea pielii.

Plusurile oferite de epilarea definitiva

Desi multa lume ezita sa apeleze la epilarea definitiva pentru a indeparta parul nedorit din anumite zone ale corpului, trebuie spus ca aceste abordari ofera o multitudine de plusuri. In primul rand disconfortul este minim sau chiar zero. Spre deosebire de alte metode de epilare, procedurile de epilare definitiva Bucuresti inseamna ca nu vei simti disconfort nici in timpul sedintelor, dar nici ulterior.

Un alt plus important de amintit este faptul ca vei putea beneficia de o piele fina timp indelungat. Odata incheiat tratamentul initial, vei mai avea nevoie doar de sedinte de intretinere, acestea fiind 1-2 pe an. Gradul de iritare al pielii este minim sau chiar inexistent in urma epilarii definitive. Acest fapt este cu siguranta un alt plus de care trebuie tinut cont in alegerea acestor tratamente estetice.