Scari interioare din lemn- calitate, confort si durabilitate marita

BUCURESTI - 8 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Desi aceste modele de scari interioare din lemn nu sunt deloc ieftine cu siguranta daca va convingeti de calitatea si durabilitatea lor, merita sa faceti aceasta investitie.

.

Stil Compact Design activeaza in acest domeniu de mult timp reusind sa ofere clientilor adevarate opera de arta rezultate din prelucrarea lemnului cu maiestrie si iscusinta. A reusit sa se impuna pe piata rapid datorita calitatii supreme si finisajelor deosebite, acestea fiind elementele de baza care fac diferenta.Clientii nostri sustin ca ne-am adus o contribuitie importanta la amenajarea interioarelor locuintelor insa si la amenajarea spatiilor publice, de trafic intens unde aceste scari sunt nelipsite.

Am finalizat nenumarate proiecte si am adus multumire unui numar mare de clienti. Suntem mereu atenti la tehnologiile innovative ce apar in acest domeniu pentru ca vrem sa fim la curent cu ultimele noutati, fiind preocupati de o dezvoltare progresiva. Implementarea cu succes a tehnologiilor de ultima generatie care respecta standardele europene, ne ajuta sa facem fata cu succes chiar si proiectelor exigente solicitate de clienti. Lucram doar cu personal specializat, atent ales care se implica in fiecare lucrare si stie sa foloseasca instrumentele si utilajele moderne pentru a realiza finisaje exceptionale lucrarilor finale.

Scari interioare din lemn- produse deosebit de utile

Toate aceste modele de scari interioare din lemn pot fi comandate prin intermediul site-ului online www.scaralemn.ro realizand astfel o comanda personalizata, in functie de cerintele proprii.Suntem deschisi tuturor cerintelor si imaginatiei clientilor, pentru ca acestia sunt liberi sa-si puna creativitatea in practica si sa adapteze modele comercializate, exigentelor lor.

Rolul accesoriilor au o importanta aparte, deoarece acestea desavarsesc echilibrul estetic. Scarile de lemn asigura o rezistenta perfecta pentru siguranta si confortul propriu.

Sari interioare din lemn- drepte sau spiralate

Pentru o amenajare interioara de exceptie alegeti scari interioare din lemn de la Stil Compact Design si nu veti regreta. Acestea reprezinta o expresie a design-ului modern, fiind totodata un element deciziv de design. Mai mult decat atat, scarile din lemn o sa fie mereu la moda deoarece reusesc sa imbine cu rafinament confortul oferit cu designul estetic, creand astfel o armonie perfecta. Conferind un accent individual, lemnul reprezinta cea mai potrivita alegere pentru confectionarea scarilor interioare.

Acestea se remarca printr-o durata de viata foarte lunga daca scarile sunt ingrijite in mod corespunzator. Avand in vedere ca sunt expuse zilnic la diferite sarcini, trebuie sa conferiti atentia necesara ingijirii adecvate, deoarece de aceasta caracteristica depinde rezistenta ei in timp.Folositi produse speciale de curatare iar daca apar mici zgarieturi scarile trebuie slefuite si lacuite, pentru a le reda aspectul de nou si un plus de stralucire.

Iar daca apar alte deteriorari cum ar fi trepte extrem de uzate sau balustrade defecte este indicat sa le inlocuiti la timp, pentru a nu isi pierde din functionalitate. Scarile interioare din lemn masiv confera o frumusete aparte si aduc un plus de eleganta si rafinament oricarui spatiu punand in valoare mobilierul si decoratiunile interioare deja existente in incaperea respectiva.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/scari-interioare-din-lemn-calitate-confort-si-durabilitate-marita