Scari interioare lemn- constructii desavarsite si sigure

BUCURESTI - 5 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Industrie, Imobiliare

Scarile interioare din lemn prezinta nenumarate avantaje fapt pentru care sunt foarte des folosite in diferite constructii. Daca sunt proiectate atent cu respectarea normelor de constructie si daca sunt montate cu un inalt grad de profesionalism, acestea denota o maxima securitate in folosinta.

scari interioare lemn

scari interioare lemn

Compania Stil Compact Design iti pune la dispozitie o diversitate mare de modele de scari interioare lemn la preturi corecte. Pentru a alege modelul care ti se potriveste cel mai bine trebuie sa analizezi cu mare atentie proiectul casei tale.

Exista mai multe configuratii de scari care impresioneaza prin stil si eleganta. Acestea trebuie alese cu grija in functie de locul in care va fi amplasata scara si de spatiul disponibil. Desigur ca aici intervin si criteriile proprii de selectie in ceea ce priveste stilul impus si caracteristicile urmarite.

Iata care sunt modelele de scari interioare lemn disponibile :

*scari pentru pod sau mansarda

O scara retractabila din lemn reprezinta cea mai buna optiune pentru a facilita urcarea in pod sau la mansarda, fara sa ocupe spatiul utilizabil.De asemenea, o scara in forma de spirala se potriveste perfect intr-o incapere unde spatiul este limitat. Daca spatiul este mai generos poti opta pentru o scara cu una sau mai multe rampe, care intregeste decorul.

*scari pentru living

In functie de stilul de decorare al livingului poti alege scarile clasice, curbate sau spiralate iar daca esti mai indraznet si iti place sa iesi in evidenta prin stilul de amenajare poti opta pentru modele mult mai sofisticate. Integreaza si alte elemente de decor la constructia scarii pentru a obtine un aspect inedit.

*scari pentru hol

In general, holurile au spatii mai restranse de aceea optiunile sunt mai limitate. Nu orice tip de scara se potriveste aici de aceea trebuie sa ai in vedere in special modelele de scari interioare lemn circulare pentru ca acestea ocupa un spatiu foarte redus.Pentru un plus de functionalitate, poti alege o scara clasica iar spatiul de sub ea il poti transforma usor intr-un loc de depozitare.

*scari pentru birouri

In spatiile de birouri scarile faciliteaza trecerea de la un nivel la altul iar modelul cu o rampa, pare a fi cel mai eficient.Modele de scari cele mai potrivite pentru spatiile inguste sunt cele spiralate pentru ca ocupa foarte putin loc iar in spatiile mai largi optiunile sunt mult mai diversificate.

Un model inedit de scari din lemn va pune mereu in evidenta decorul de interior, indiferent de locul in care este amplasat. Acestea se remarca prin designuri deosebite, pentru ca imaginatia arhitectilor este nelimitata.

De-a lungul timpului designerii au descoperit o multitudine de tipare fiecare speciale in felul lor, care aduc un plus de valoare estetica oricarui stil de amenajare. Inspira-te si tu din ideile lor si beneficiaza de lucrari impresionante care rezista  mult timp.Pentru a verifica oferta disponibila online acceseaza site-ul www.designscari.ro.