Serviciile de inchirieri microbuze – alegerea potrivita pentru deplasari in Romania

BUCURESTI - 25 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Turism, Logistica/Transport

La fel ca in majoritatea tarilor europene, si in Romania cerinta pentru deplasarile in randul persoanelor a crescut constant in ultimii ani. Indiferent daca vorbim despre deplasari turistice, deplasari la evenimente, transportul elevilor sau transportul angajatilor, ultimii ani au adus o crestere a cererii pe piata serviciilor de transport pentru persoane.

 inchirieri microbuze

inchirieri microbuze

In contextul in care in Romania transportul feroviar nu se ridica la standardele secolului 21 si in conditiile in care foarte multe drumuri nu sunt in cele mai bune conditii, microbuzele se pot dovedi a fi alegerea potrivita pentru majoritatea deplasarilor in Romania pentru grupuri mari de persoane.

Mai mult decat atat, microbuzele se pot dovedi alegerea potrivita atunci cand deplasarile urmeaza sa fie facute pe drumuri judetene sau drumuri comunale. Pentru astfel de deplasari serviciile de inchirieri microbuze pot reprezenta alegerea potrivita.

Atuurile microbuzelor

Argumentele care recomanda alegerea microbuzelor pentru organizarea diferitelor deplasari pentru transportul de persoane sunt numeroase. In primul rand vorbim despre flexibilitate. Poti alege microbuzul de care ai nevoie in functie de numarul de persoane transportate. In acelasi timp poti alege mai multe microbuze, in functie de scopul pentru care este organizata deplasarea.

Un al doilea avantaj al microbuzelor este dat de viteza mai mare de rulare si de reducerea timpului necesar pentru a ajunge la destinatie. Microbuzele au un gabarit mai mic fata de autocare. Prin urmare se pot deplasa mai repede si mai usor pe calea de rulare, chiar si pe drumurile care nu sunt neaparat in cea mai buna stare.

Costurile mai mici cu combustibilul pot reprezenta un alt atuu pentru care merita sa ai in vedere serviciile de inchirieri microbuze pentru deplasarile in Romania. Gabaritul mai redus al microbuzelor, dar si deplasarea mai rapida inseamna un consum mai redus de combustibil. De aici rezulta un cost mai redus pentru organizarea oricarei deplasari care apeleaza la microbuze.

Firma de transport ofera servicii de inchiriere a microbuzelor

Pentru a beneficia de serviciile de transport prin inchirierea de microbuze, se recomanda sa apelezi la o firma autorizata si specializata in astfel de servicii. Cu toate ca poti gasi oferte pentru astfel de servicii din partea persoanelor neautorizate, trebuie spus ca este recomandat sa apelezi doar la firmele care functioneaza legal.

Astfel de firme autorizate pun la dispozitie un parc auto numeros si diversificat. Intreg parcul auto este verificat si inspectat din punct de vedere tehnic. De asemenea soferii care urmeaza sa asigure transportul persoanelor sunt profesionisti si cu experienta in transportul de persoane.

Prin urmare, indiferent daca ai nevoie de transportul elevilor, de transport pentru pelerinaje, de transport in scop turistic ori de transport pentru angajati, toate aceste servicii si multe altele pot fi acoperite prin intermediul serviciilor de inchirieri microbuze.

Alege intotdeauna o firma autorizata cu un parc auto numeros si modern. In acest mod poti avea certitudinea ca vei oferi pasagerilor confort ridicat pentru orice deplasare. Pentru astfel de servicii in Bucuresti si Ilfov poti apela la firma Lukadi Transport. Detalii suplimentare privind serviciile oferite pot fi gasite pe www.transport-personal.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/serviciile-de-inchirieri-microbuze-alegerea-potrivita-pentru-deplasari-in-romania