Smart Dental – Clinica stomatologica din Cluj in care mergi cu placere

Cluj - Napoca - 26 aprilie 2022

Comunicat tip General in Sanatate

Teama de dentist este una dintre fricile justificate in urma cu cateva decenii, insa complet irationala astazi. O clinica stomatologica moderna iti poate asigura tratamente rapide, eficiente si cel mai important, complet nedureroase, care iti vor readuce sau iti vor pastra zambetul perfect pentru intreaga viata.

clinica smart dental - Cluj

clinica smart dental - Cluj

Teama de dentist este una dintre fricile justificate in urma cu cateva decenii, insa complet irationala astazi. O clinica stomatologica moderna iti poate asigura tratamente rapide, eficiente si cel mai important, complet nedureroase, care iti vor readuce sau iti vor pastra zambetul perfect pentru intreaga viata.

Smart Dental este o clinica in care teama de dentist este lasata la usa, fiecare detaliu fiind gandit pentru confortul pacientului. Este o clinica stomatologica din Cluj cu servicii complete, care a reusit sa stranga o echipa de profesionisti desavarsiti si aparatura de ultima generatie.

 

Care sunt principalele avantaje pe care le ofera cei de la Smart Dental pentru pacienti?

Te ajuta sa rezolvi orice problema stomatologica ai avea. Este un centru de excelenta, ultramodern, in care poti sa te bucuri de controlul de rutina sau poti apela la tratamente chirurgicale, implantologie, stomatologie digitala, ortodontie, pedodontie, profilaxie, estetica dentara, endodontie, etc.

Este accesibila. Situata intr-o zona centrala a orasului Cluj-Napoca, clinica Smart Dental este usor accesibila atat pentru cei care calatoresc cu mijloacele de transport in comun, cat si pentru cei care aleg sa mearga pe jos sau cu masina. Mobilitatea este foarte importanta, motiv pentru care clinica dispune de parcare proprie pentru opt autoturisme si doua statii pentru incarcarea masinilor electrice;

Medicii sunt foarte bine pregatiti si sunt recomandati de pacienti. Majoritatea pacientilor clinicii provin din recomandarile celor care au incercat serviciile Smart Dental. Recomandarile se bazeaza pe experiente excelente, asigurate de cei 10 medici cu vasta experienta, dintre care o parte sunt chiar cadre universitare;

Tratamentele au o durata redusa. In cadrul clinicii se afla cele mai noi tehnologii: sistem de scanare intraorala asistata, sistem de frezare computerizat sau tehnologia Cerec 3D CAD/CAM. Acestea ajuta la eficientizarea timpului petrecut pe scaunul stomatologic;

Curatenie desavarsita. In clinica Smart Dental se pune un puternic accent pe curatenie. Atat cabinetele, cat si instrumentele sunt supuse unui proces complex de sterilizare. Instrumentele beneficiaza de tehnologia de sterilizare Melag din Germania.

Pe lista cu avantajele clinicii se numara accesul facil - cu ascensorul - pentru persoanele cu dizabilitati motorii.

Smart Dental – Spatiu educational pentru stomatologi

Este foarte important sa avem stomatologi bine pregatiti in toata tara. Tocmai de aceea, in cadrul Smart Dental a fost amenajata o sala de cursuri cu o capacitate de 18 locuri, in care stomatologii pot participa la cursuri de specializare, traininguri sau mini conferinte. Sala este echipata inclusiv cu tehnologii moderne pentru transmisii video sau pentru inregistrarea evenimentelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/smart-dental-clinica-stomatologica-din-cluj-in-care-mergi-cu-placere