Sticla vopsita- aduce un plus de eleganta incaperii

Ploiesti - 15 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Sticla vopsita reprezinta o varianta moderna si inovativa cu ajutorul careia se poate amenaja in mod practic si indraznet o locuinta sau chiar cladiri de birouri sau spatii comerciale. Sticla securizata este deosebit de rezistenta si poate fi personalizata in functie de preferintele clientilor, in stil unic.

.

Dat fiind faptul ca este disponibila intr-o varietate mare de culori, puteti opta pentru nuanta dorita care se afla in armonie perfecta cu nuantele existente deja in acea incapere. Taierea sticlei colorate se face la orice dimensiune, aceasta inlocuind cu succes clasica faianta din baie sau din bucatarie si nu numai.

Foarte multe persoane au optat pentru placarea peretilor interior dar si exteriori in unele cazuri, obtinand astfel un efect foarte indraznet dar placut vizual. Pentru a va convinge ca merita sa alegeti sticla colorata pentru proiectele dumneavoastra, accesati chiar acum site-ul online www.studio-vitralii.ro.

Avantajele acestei sticle colorate sunt nenumarate si merita sa va indreptati toata atentia catre acest material ce are un dublu rol: practic si decorativ. Sticla va ofera o nota de eleganta cu totul deosebita si poate fi curatata cu mare usurinta, astfel incat se intretine usor si va puteti bucura de frumusetea ei pentru o perioada indelungata de timp.

Spre deosebire de faianta, cu care se obisnuia sa se placheze peretii, sticla nu are nevoie de rosturi. In plus, taierea acesteia se poate face la orice dimensiune, iar in unele cazuri cand este vorba despre placarea unei suprafete mai mici, aceasta poate fi produsa dintr-o singura bucata.

Sticla vopsita- in culori atragatoare

Acum aveti ocazia sa comandati sticla vopsita prin intermediul mediului online, cu doar cateva clickuri.Alegeti culoarea care va place cel mai mult si grosimea dorita, care poate varia de la 4 la 20 mm. Sticla colorata este foarte rezistenta la caldura si are o duritate marita.

Aceasta se obtine printr-un proces tehnologic modern, cu mare atentie la detalii, in prima faza se aplica uniform vopseaua ceramica speciala, dupa care urmeaza procesul de securizare. In acest fel,  stratul de vopsea aplicat se uniformizeaza iar sticla devine mult mai rezistenta decat v-ati imaginat.La cerere, aceasta se poate personaliza cu diverse modele si imagini care sa reprezinte personalitatea fiecaruia.

Sticla vopsita-preturi corecte

Placarea peretilor cu sticla vopsita se poate face atat in spatiile rezidentiale, cat si in cele comerciale sau industriale.Daca vreti sa obtineti o amenajare excentrica si sa iesiti din monotonia zilnica alegeti sticla colorata si renuntati la traditionala vopsea lavabila. Avantajul suprem consta in faptul ca aceasta metoda poate fi folosita atat in interiorul, cat si in exteriorul casei.Nu mai stati pe  ganduri si alegeti sa fiti mereu in trend, folosindu-va de metodele moderne de amenajare puse la dispozitie de Dekoflex Ind S.R.L

Taguri: sticla vopsita
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/sticla-vopsita-aduce-un-plus-de-eleganta-incaperii