Tabla plana faltuita – special creata pentru a da valoare oricarei lucrari

BUCURESTI - 27 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Bel Roof vine in sprijinul tuturor celor care au nevoie de tabla plana faltuita pentru a finaliza cu brio proiectele in curs de desfasurare. Noi va asiguram de calitatea ireprosabila a serviciilor oferite pentru ca facem eforturi marite sa fim pe placul clientilor nostri.

.

.

Obiectivul nostru principal consta in montarea de acoperisuri si ne bazam intotdeauna pe seriozitatea si profesionalismul personalului cu care lucram. Asadar tabla plana faltuita are o arie larga de intrebuintare si se foloseste atat in forme simple cat si mai complexe, pentru suprafete plane sau chiar curbe

In ziua de astazi exista tot mai multe cereri pentru ca tot mai multe case sunt acoperite cu tabla plana, pentru un plus de elegant si rafinament. Acestea au devenit tot mai renumite dat fiind faptul ca sunt elemente versatile si dau mare valoare oricaror lucrari. Stratul de protectie ofera acoperisului un aspect mat si o foarte buna rezistenta la radiatiile ultra violete,  precum si la coroziune si zgarieturi. Aceasta table se fixeaza cu ajutorul clipsurilor si reusesc sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.

Astfel, arhitectii pot pune in evidenta un stil aparte indiferent daca este vorba despre cladiri mai vechi ce urmeaza a fi restaurate sau despre cladiri mai noi. Folosite pentru invelire acoperisurilor au o frumusete naturala unica si se remarca prin costuri reduse de intretinere. Sunt produse flexibile, extreme de maleabile ce se potrivesc perfect atat pentru acoperisurile clasice cat si pentru cele modernizate. Indiferent de varianta final ape care o alegeti, rezulatul va fi acelasi si-anume rezistenta in timp si atractie marita datorita aspectului elegant.

Tabla plana faltuita – aduce un plus de eleganta

Panourile de tabla plana faltuita folosite pentru acoperis  reprezinta o soluție moderna pentru cei care se afla in desfasurarea proiectului de constructie a unei casei. De asemenea, aceasta reprezinta o alternativa simpla fata de acoperisurile traditionale iar montarea ei se realizeaza  cu usurinta intr-un timp foarte scurt. Sunt ideal de folosit pentru cladiri de biroruri sau centre comerciale, fara a afecta in vreun fel aspectul final cladirii.

Tabla plana faltuita – aplicabilitate diversa

Avantajul lucrarilor de invelire a acoperisurilor cu tabla plana faltuita se potriveste  tuturor tipurilor de constructii, fie ca este vorba despre cladiri noi, renovari, sau restaurari. Se monteaza pe acoperisurile cu panta relativ mica si este foarte rezistenta la intemperii. De asemenea, elementele aliajului din care sunt formate asigura o  durata lunga de viata oricaror lucrari.

Greutatea tablei este foarte scazuta in comparative cu tiglele traditionale si nu afecteaza in nici un fel structura de rezistenta a constructiei. Tabla planuita faltuita este renumita pentru ca imbraca orice forma, de la linii simple pana la suprafete curbe si o puteti gasi intr-o gama variata de culori. Aceasta se adapteaza cu usurinta atat constructiilor moderne precum si stilurilor arhitecturale deoarece nu impune nici o limita ci oferă arhitectilor libertate de exprimare, pentru a da o nota finala exceptionala fiecarei cladiri.