Talent Stream daca vrei personal cu experienta

BUCURESTI - 22 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, HR

Accentul Talent Stream este pus pe domeniile industriei, comertului, logisticii si comertului. Fie ca specialist sau asistent – se poate gasi si jobul potrivit pentru tine. Pentru companii se pot gasi angajatii corespunzatori, care reprezinta un factor cheie de succes pentru fiecare companie.

Talent Stream

Talent Stream

In calitate de furnizor de servicii pentru personal, Talent Stream are sarcina de a oferi asistenta competenta pentru toate intrebarile legate de consultanta personalului si planificarea personalului.Pentru a gasi angajatii potriviti si a economisi timpul, companiile comanda furnizori de servicii de personal cu o plasare de personal.

Agentia de munca temporara sau furnizorul de servicii de personal discuta cerintele care sunt impuse solicitantului, cu compania. Furnizorul de servicii de personal Talent Stream cauta apoi candidati potriviti pentru postul oferit, fie din propriul grup de candidati, fie il cauta si il gaseste pec el mai potrivit.

Citeste si: Agentie recrutare Head Hunting pentru talente profesionale

Odata ce a fost gasit un candidat potrivit, solicitantul este sugerat companiei si se organizeaza un interviu. Daca companiei ii place candidatul, incheie un contract de munca cu acesta si il angajeaza definitiv.

Munca recrutorului, care sprijina solicitantul in timpul procesului de selectie si il pregateste pentru interviu, se incheie in momentul angajarii solicitantului. Compania plateste recrutorului un comision bazat pe salariul angajatului pentru gasirea unui angajat. Recrutarea de personal cu Talent Stream este cea mai potrivita.

Talent Stream - Avantaje

Economie de timp si mai putin efort. Solicitantul nu trebuie sa scrie mai multe aplicatii, ci contacteaza un furnizor de servicii de personal. Acesta creeaza un profil si il introduce in baza de date. Recruitorul il propune apoi pentru posturi potrivite in diverse companii.Mai multe oferte de munca. Talent Stream este un furnizor de servicii de personal, care este de obicei specializat in diferite sectoare si cunoaste foarte bine piata muncii de acolo. De asemenea, cunoaste pozitii atractive care nu pot fi facute publice.

Sprijin in procesul de aplicare. Furnizorii de servicii de personal isi sustin candidatii in timpul procesului de aplicare. Ei pregatesc solicitantii pentru interviuri, de exemplu, sau ofera sfaturi despre cum sa finalizezi cu succes un centru de evaluare.Potrivire perfecta. Talent Stream clarifica cu companiile exact care sunt cerintele lor. Totodata, creeaza un profil detaliat cu candidatul in care sunt inregistrate aptitudinile si experienta profesionala. In acest fel, poate fi gasit candidatul perfect pentru postul din companie.

Retea extinsa. Talent Stream este un furnizor mare de servicii de personal, care opereaza filiale in toata tara sau chiar din intreaga lume. Solicitantul poate seta o focalizare regionala pentru cautare, un mare avantaj in cazul in care o schimbare de resedinta este in asteptare din motive private.

Model de afaceri bazat pe succes. Furnizorii de servicii de personal castiga bani doar daca plasarea are succes. De aceea sunt foarte interesati ca solicitantii in baza lor de date sa fie plasati la firme si sa fie incheiat un contract de munca.Cand vine vorba de recrutare, furnizorul de servicii de personal sau agentia de angajare temporara cauta un post potrivit pentru solicitant si il propune companiei. Dupa un proces de aplicare reusit, candidatul incheie un contract de munca cu societatea si este angajat permanent acolo.

Taguri: talent stream
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/talent-stream-daca-vrei-personal-cu-experienta