Tipuri de genti dama pe care le poti avea in vedere pentru diferite ocazii

Targu Mures - 4 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Gentile de dama sunt deopotriva un accesoriu vestimentar si un element de utilitate practica. Datorita faptului ca pentru cele mai multe dintre doamne si domnisoare gentile reprezinta un accesoriu nelipsit, oferta de genti dama este foarte variata si extrem de numeroasa.

genti dama

genti dama

Din acest punct de vedere vorbim despre tipuri de genti pentru dama care se potrivesc pentru purtare zilnica, dar si de genti pentru dama care se potrivesc cu diferite ocazii speciale. Iata in ceea ce urmeaza care sunt printre cele mai utilizate si intalnite tipuri de genti dama pe care le poti cumpara din magazinele specializate:

1.Geanta clasica de dama de zi cu zi

Acest tip de geanta poate fi purtat pe umar si de cele mai multe ori este de dimensiuni medii astfel incat sa fie suficient de incapatoare pentru ceea ce o femeie are nevoie, dar in acelasi timp fara sa fie prea mare. De cele mai multe ori modelele de genti clasice pentru purtare zilnica sunt de culori neutre si care se pot asorta fara prea mare dificultate la orice tip de tinute, fie ca vorbim despre cele casual, fie ca ne referim la tinutele mai elegante.

2.Geanta Shopper

Un al doilea tip de geanta pe care o femeie il poate avea in vedere este modelul de geanta tip Shopper. Acest model de geanta este foarte potrivit pentru acele situatii in care ai nevoie de mai mult spatiu pentru a-ti incapea tot ceea ce ai nevoie pentru o zi incarcata la locul de munca si cu responsabilitatile de care trebuie sa te ocupi. Acest tip de geanta este suficient de incapatoare si iti ofera inclusiv posibilitatea de a-ti organiza lucrurile in geanta prin prisma numeroaselor buzunare. 

3.Genti dama pentru birou

Pentru o femeie care lucreaza intr-un birou cea mai potrivita alegere o reprezinta o geanta office. Aceste modele de genti sunt ideale pentru a se potrivi cu tinutele formale pe care trebuie sa le imbraci atunci cand lucrezi intr-un birou, dar in acelasi timp sunt astfel gandite pentru a fi suficient de incapatoare pentru nevoile unor femei care lucreaza intr-un astfel de mediu.

4.Geanta eleganta

Din garderoba unei femei nu poate sa lipseasca cel putin o geanta eleganta. Acest tip de genti dama reprezinta alegerea ideala atunci cand urmeaza sa participi la un eveniment special, atunci cand vrei sa iti asortezi tinuta eleganta de seara cu o geanta potrivita atat din punct de vedere al stilului, cat si din punct de vedere al culorilor. Tot in categoria gentilor elegante putem incadra si posetele de seara.

5.Rucsac si poseta mica

Pentru ca de multe ori atunci cand esti plecata intr-o vacanta nu doresti altceva decat sa te bucuri de plimbari lungi si de ceea ce vezi in noua destinatie, cea mai buna optiune in aceasta situatie o reprezinta varianta de poseta mica in care sa pastrezi doar lucrurile de care chiar ai nevoie sau varianta de geanta de tip rucsac pentru si mai mult confort. Pentru poseta mica ai optiunea de a purta bareta pe umar sau petrecuta in diagonala.

Indiferent de care dintre aceste tipuri de genti pentru dama ai nevoie sau daca vrei sa ai o garderoba completa cu toate aceste modele de genti, trebuie sa stii ca vei putea gasi diferite modele si culori de genti in oferta magazinului online Barney’s Store. Acest magazin specializat in comercializarea de genti dama iti pune la dispozitie produse de calitate superioara si vine de multe ori cu oferte de preturi astfel incat sa achizitionezi o geanta la cele mai bune preturi de pe piata. Intreaga oferta de astfel de genti de dama poate fi gasita accesand www.barneystore.ro.

Taguri: genti dama
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/tipuri-de-genti-dama-pe-care-le-poti-avea-in-vedere-pentru-diferite-ocazii